Doktor bir ara ben bu işten bir ... anlamadım diyerek gidecekti o bakımdan sevdim.Öff titan nesini sevdin bölümün
+ Orman felan dünyayı koruması güzel işlenmiş

Doktor bir ara ben bu işten bir ... anlamadım diyerek gidecekti o bakımdan sevdim.Öff titan nesini sevdin bölümün
Bölüm yorumu:
Süper bölümdü çok hoşuma gitti kırmızı başlıklı kız göndermesi Deni ve Klara felan 1-2 nokta Korkuttu ama süperdi
Trailer özel
Sonunda Moffat S*çtı.
Sibermanlar var. Önceki Trailer Davros Dalekler var. Missy var. Clara var ama yok. Ölen insanlar ve Vadedilen topraklar ?
Bakalım gene nasıl sıvayacak bigbang gibi olmasa bari [ sıvama açısından ]
Clara'nın mal hareketi dışında güzel bölümdü bence de. Haftaya bölüm süresi uzunmuş güzel bir bölüm olur umarım.Yeni bitirdim. Farklı ve Moffat tarzı güzel bir bölümdü.
Daha önceden de düşündüğüm gibi seriye Master bir şekilde dahil edildi. Zaten beklenilen bir şeydi. Ancak, kadın rolünde olmasını biraz garipsedim işin doğrusu. Önce ki Master'da kendine has bir karizma vardı. Şimdikine pek alışamadım.
Ayrıca bu Doctor niye Master'i her görüşünde Azrail'i görmüş gibi tepki veriyor anlamıyorum. Daha önce defalarca karşılaşıp onu mağlup etmiş birisisin sonuçta, az kendine güven.
Kezban Clara gene iş başında. Ama Doctor gibi birisini uyutabileceğini düşünecek kadar salak olması, benim için yeterli.
Bir daha ki bölüm 60 dk lık uzun versiyon ile çıkacak.