Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Doctor... Doctor... Doctor... Bu karakter bi' başka. :cool:

Cidden müthişti. Clarada göze fazlq batmadı neyseki...
Bide yeni yazarın ilk senaryosuymuş bence böyle işler çıkaran yetenekler güzel oluyo. Hatta sonraki bölümde onunmuş
Aynen. Clara'nın bu şekilde daha az rol adlığı bölümler güzel oluyor, ayrıca önceki bölümlerde ki iticiliğini bu bölümde göstermedi.

Rica ederim. :)

Bu sezon nasıl gidiyor?

Sadece ilk bölümü izledim, yeni doktor hoşuma gitmediğinden devam etmedim.
Eğer sonradan açılıyorsa devam etmeyi düşünüyorum.

Bu sezon nasıl gidiyor?

Sadece ilk bölümü izledim, yeni doktor hoşuma gitmediğinden devam etmedim.
Eğer sonradan açılıyorsa devam etmeyi düşünüyorum.
İlk bölümden şu son bölüme kadar Clara'nın kezbanlıklarına katlanabilirim diyorsan, izle.
Şahsen ben her bölüm sinirden Clara'ya saydırdığımı bilirim. :/

Pc bozulunca tvde bir iki bölümünü izledim ilgilimi çekti sonra araştırma yaptım tabi böyle doktorun sürekli değişmesi falan hoşuma gitmedi birine alışıyorsun diğeri geliyor olmuyor hani neyse konusu güzel

O daha kötü hem daha çok alışmış benimsemiş oluyorsun hemde sevmediğin bi elemana denk geldimi çok uzun süre ona katlanmak zorunda kalıyorsun
Yok be hacım, mesela David Tennant 2010'da seriye veda edipte yerine çömez Matt Smith gelince millet baya bir sövmüştü, biz bunu nasıl seveceğiz de Tennant'ın yerine bula bula bunu mu buldular vs. vs. Bir ton laf olduydu ama 1 sezon sonra bilemedin 2. sezonda karaktere ısınıyorsun zaten. Ondan sonra keyif alıyorsun. Misal bu yeni Doctor'da da ben ilk bir ön yargılı yaklaştım ama karakterine ısınmam Matt'ten çok daha kolay oldu. Biraz izle sende alışırsın büyük ihtimalle.

Şuan oynayan doktora alışamadım ben. :/ Yinede diziden ötürü izliyorum, bir gün alışırım umarım. :D
Çok manidar oldu bu iki yorum peş peşe. :(

Ana karakterin sürekli değişmesi dizinin çok uzun süre sürmesi açısından iyi.Bu şekilde dizi 50 yıldır devam ediyor :D.Dizi tüm uzay ve zaman'ı kapsadığı içinde bulunabilecek konu çok.
Bende Tennant gidince üzülmüştüm ama Matt'i de Tennant kadar sevdim şimdi de bunu Capaldi'de bekliyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık