Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Tavsiye

Breaking Bad'i tavsiye ederim geçen hafta bitti. Yeni bölüm bekleme derdi yok bi ara imdb'de en iyi 2. dizi seçilmişti.

Sanmıyorum,dizi realite çizgisi sayesinde diğer süper kahraman dizilerinden sıyrılmışken yapımcıların böylesi bir hamle yapacağına ihtimal vermiyorum.
Dizide Barry Allen / Flash rolü için şu üç isim öne çıkmış.

Ve Flash rolünü Grant Gustin almış.

Şöyle karelerde var.

Breaking Bad'i tavsiye ederim geçen hafta bitti. Yeni bölüm bekleme derdi yok bi ara imdb'de en iyi 2. dizi seçilmişti.
Artık 1 numara :cool: Şu smile'ın bir şapkası eksik valla... Kesinlikle tadını çıkararak izlemesini öneririm yeni başlayacak olanlara.

Person of İnterest izliyorum şu aralar dizi gittikçe güzelleşiyor hele ki bölüm sonları öyle şarkılar seçmişler ki tekrar dinlersiniz.Bu diziyide öneririm özellikle aksiyon severler rahatlıkla izleyebilir.

Artık 1 numara :cool: Şu smile'ın bir şapkası eksik valla... Kesinlikle tadını çıkararak izlemesini öneririm yeni başlayacak olanlara.

Person of İnterest izliyorum şu aralar dizi gittikçe güzelleşiyor hele ki bölüm sonları öyle şarkılar seçmişler ki tekrar dinlersiniz.Bu diziyide öneririm özellikle aksiyon severler rahatlıkla izleyebilir.
Person of İnterest'de bildiğin machine skynete olma yolunda gidiyor.

Arrow'a Black Canary ve Bronze Tiger'da geldi. Eğer Black Canary'nin o ses dalgası gücü varsa, Flash'ında süper gücüyle gelmesi muhtemel. :D Hafiften süper kahramanları ekliyorlar.

Bronze Tiger ~ Black Cannary ~ Green Arrow

Arrow nasil bir dizi ?
Vikings diye bir dizi basladi. Daha dogrusu baslayali cok oldu da ben yeni izledim :) Gayet basarili kanımca. İzlemeye değer. Gerek kültürleri,gerek savaslar,gerek savas icin duyulan arzuları gerekse tanrılarla olan ilişkiler gayet uygun birbirine.

Arrow iyidir güzeldir, Batman filmlerinin dizi oluş hali gibi, biraz daha gerçekçiliğe yaklaşmaya çalışmışlar yani onu demek istiyorum.
2.sezon başlamış mı yalnız ya, hiç haberim yok, izleyeyim bari.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık