Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Tavsiye

Breaking bad izlemeyen izlesin.Tek kelime ile harika bir dizi.Onun haricinde prison break,dexter,shameless tavsiye edilir.Sit-com içinse bir sürü söyleyebilirim :D Blue mountain state,scrubs,community,That's 70's Show,How I Met Your Mother,The Big Bang Theory,Married With Children(ne kadar eski de olsa güzeldir) tırı vırı bir sürü dizi var :D Unutmuşum bunları da Spartacus,Game Of Thrones,Sherlock bir sürü var işte :D

Şu an izlediğim diziler: Breaking Bad, Dexter ( ikisi de final sezonunda )

Yeni sezonunu beklediğim diziler: The Mentalist ( Özellikle bu dizinin her şeyini bir kenara bırak. Sadece Patrick Jane için izlersin. O derece manyağıyım adamın. ) The Walking Dead, Sherlock

Yakın zamanda başlayacağım diziler: Frings, The Newsroom

izlediğim dizileri saymak istemiyorum sonu yok ama önereceğim dizilere gelirsek herkesin verdiği örnekleri vermek istemiyorum
komedi türü: shameless, blue mountain state, bence bunlar iyiler
macera aksiyon dram: mentalist, lie to me,
gizem: sherlock, under the doom

arkadaşların önermesi üzerine şu sleepy hollow a başlıyorum bakalım nasıl çıkıcak

Fantastik yapımlara ilgin varsa beğeneceğini tahmin ediyorum.Üstelik daha 1 bölüm yayınlanmış şayet beğenmezsen devamını izlemezsin.

@Harbi Sherlock 3. sezon ne ne alemde,ne zaman yayınlanacak?Kaç senedir çekemediler 3 bölümlük diziyi.
Sherlock 1 Kasım 2013 Cuma günü çıkacak diye biliyorum ben. İnşallah da öyle olur. İzlediğim en iyi dizilerden biri.
http://www.dizi-mag.com/sherlock-3-sezon-1-bolum-fragman-izle-the-empty-hearse-dizi.html

sleepy hallow izleyeceklere bir şeyler söylemek istiyorum
tavsiyeler üzerine izledim süpernatural'in benzeri olacak gibi bir his geldi bana

Shameless izleyenlerin arkadaşların dizi hakkındaki yorumlarını alabilir miyim.
Shameless amerikan olanı benim en populer dizilerimden biridir. Siddetle tavsiye ederim. Gününü zar zor cikaran insanlarin hayatlarını acik secik anlatiyor. En sevdigim film ve dizi seklidir. Herseyi görüyorsun herseyi biliyorsun. Onun disinda karakterler on numara. Sevmedigim bir karakter yok diyebilirim. Olaylar falan her bölüm ayrı aksiyon var. Durulmuyor hic bir zaman. Bence bir denemelisin.

Blue Montain State... Amerikan Pastası tadınca çok eğlenceli bir seri. Da Vinci Demons da güzel bir dizi...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık