İyi kötü değil o zaman. Sitcomda falan belki sıkar da diğer diziler için çok değildizilerde bölüm basına 30-40 sn reklam yazmışlar ekşide.
İyi kötü değil o zaman. Sitcomda falan belki sıkar da diğer diziler için çok değildizilerde bölüm basına 30-40 sn reklam yazmışlar ekşide.
Son zamanlarda izlediğim en iyi reality programlardan biri. Gerald favori karakterim.Clarkson’s Farm eğlenceli. doğa ortamı insanın gözünü gönlünü de açıyor ayrıca.
ben reality şov izlemem de bu olmuş gibi. daha baslardayım ama beğendim. hem konusu ilgi çekici, hem komik hem de feel good havası da var.Son zamanlarda izlediğim en iyi reality programlardan biri. Gerald favori karakterim.
2 sezon daha sürecek. Ben takip ediyordum bu Jeremy Clarkson'u. Sevgilisiyle baya cidiye almışlar bu çiftlik işini. Şimdi Pub açmışlar orada ve baya ilgileniyorlar. 4. sezon yüksek ihtimal bu pubın yapılışı işlenir.
Bu Jeremy Clarkson zaten baya komik adam. Gerald ile diyalogları, Kaleb ile uyumu baya iyi. Haliyle programı alıp götürüyor. Programın ciddili bir çiftlik belgeseli havası da yok. Çiftlikle alakalı çoğu şeyin detayına giriyorlar yine ama bu Jeremy'nin anlatım eğlenceli olduğu için akıp gidiyor.ben reality şov izlemem de bu olmuş gibi. daha baslardayım ama beğendim. hem konusu ilgi çekici, hem komik hem de feel good havası da var.
bu arada gerald a sağlam güldüm .
gerald’a altyazı geliyor mu?Bu Jeremy Clarkson zaten baya komik adam. Gerald ile diyalogları, Kaleb ile uyumu baya iyi. Haliyle programı alıp götürüyor. Programın ciddili bir çiftlik belgeseli havası da yok. Çiftlikle alakalı çoğu şeyin detayına giriyorlar yine ama bu Jeremy'nin anlatım eğlenceli olduğu için akıp gidiyor.
İlk sezonda bu çiftleştirmek için getirdiği 2 koç vardı. Lakap takıyordu. Ona baya gülmüştm.Adam yıllarca arabalarla ilgili program yapmış, kim milyoner olmak ister sunmuş. Haliyle ilk defa çiftlik işine girince tepkileri baya eğlenceli oluyor.
![]()
Gerald hep böyle. Özellikle koymuyorlar altyazı.gerald’a altyazı geliyor mu?
İzlemedim ama YouTube'da karşıma çıkmıştı şu video.Clarkson’s Farm eğlenceli. doğa ortamı insanın gözünü gönlünü de açıyor ayrıca.