Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Stateless

Yayınlayan Kanal: ABC (AU)
Sezon Sayısı: Mini Dizi
IMDb Puanı: 7.5
Türü: Dram
Durumu: Tamamlandı
Baş Roller: Yvonne Strahovski, Jai Courtney, Asher Keddie

Sofie Werner, Alman asıllı Avustralyalı bir uçuş görevlisidir. Aynı zamanda şizofreni ve kişilik bozukluğuna sahiptir. Katıldığı bir tarikat yüzünden mental durumu daha da kötüleşir. Tarikat tarafından ailesine düşman edilen Sofie çareyi kaçmakta bulur. Alman bir kadının pasaportunu çalarak ülkeden çıkmaya çalışır, ancak yalan söylediği anlaşılır. Gerçek kimliğine dair bir şey söylemediği için de yasadışı göçmenlerin tutulduğu bir kampa gönderilir. Ablasının Sofie'yi aramaya çıkması üzerine olay devletin göç politikasının ülke çapında tartışılmasına yol açacak bir skandala dönüşür.

Güzel dizi, bir tarafa yatmadan hassas bir konuda düzgün bir dizi çekebilmişler. Diziyi Cate Blanchett ve Dominic West için listeme almıştım, süre bakımından çok az görülseler de dizi genel olarak kendini izletiyor. Ameer gibi gerçekten düzgün bir insanın başına bunların gelmesi insanı cidden üzüyor. İyi bir baba, eş ve merhametli bir insan olan Cameron'un kampta çalışmaya başladıktan sonra resmen bir canavara dönüşmesi de oldukça iyi işlenmiş. Sofie için bir şey diyemiyorum, çünkü akıl sağlığı yerinde değildi. Yvonne Strahovski aşmış bir oyunculuk sergilemiş, zaten rolünden dolayı da Avustralya Akademi Ödülleri'nde en iyi kadın oyunu ödülü almış. Dram türü sevenler kesin izlesin.

Son düzenleme:
Clarkson’s Farm eğlenceli. doğa ortamı insanın gözünü gönlünü de açıyor ayrıca.
Son zamanlarda izlediğim en iyi reality programlardan biri. Gerald favori karakterim.

2 sezon daha sürecek. Ben takip ediyordum bu Jeremy Clarkson'u. Sevgilisiyle baya cidiye almışlar bu çiftlik işini. Şimdi Pub açmışlar orada ve baya ilgileniyorlar. 4. sezon yüksek ihtimal bu pubın yapılışı işlenir.

Son zamanlarda izlediğim en iyi reality programlardan biri. Gerald favori karakterim.

2 sezon daha sürecek. Ben takip ediyordum bu Jeremy Clarkson'u. Sevgilisiyle baya cidiye almışlar bu çiftlik işini. Şimdi Pub açmışlar orada ve baya ilgileniyorlar. 4. sezon yüksek ihtimal bu pubın yapılışı işlenir.
ben reality şov izlemem de bu olmuş gibi. daha baslardayım ama beğendim. hem konusu ilgi çekici, hem komik hem de feel good havası da var.

bu arada gerald a sağlam güldüm .

ben reality şov izlemem de bu olmuş gibi. daha baslardayım ama beğendim. hem konusu ilgi çekici, hem komik hem de feel good havası da var.

bu arada gerald a sağlam güldüm .
Bu Jeremy Clarkson zaten baya komik adam. Gerald ile diyalogları, Kaleb ile uyumu baya iyi. Haliyle programı alıp götürüyor. Programın ciddili bir çiftlik belgeseli havası da yok. Çiftlikle alakalı çoğu şeyin detayına giriyorlar yine ama bu Jeremy'nin anlatım eğlenceli olduğu için akıp gidiyor.

İlk sezonda bu çiftleştirmek için getirdiği 2 koç vardı. Lakap takıyordu. Ona baya gülmüştm. :D Adam yıllarca arabalarla ilgili program yapmış, kim milyoner olmak ister sunmuş. Haliyle ilk defa çiftlik işine girince tepkileri baya eğlenceli oluyor. :D

Bu Jeremy Clarkson zaten baya komik adam. Gerald ile diyalogları, Kaleb ile uyumu baya iyi. Haliyle programı alıp götürüyor. Programın ciddili bir çiftlik belgeseli havası da yok. Çiftlikle alakalı çoğu şeyin detayına giriyorlar yine ama bu Jeremy'nin anlatım eğlenceli olduğu için akıp gidiyor.

İlk sezonda bu çiftleştirmek için getirdiği 2 koç vardı. Lakap takıyordu. Ona baya gülmüştm. :D Adam yıllarca arabalarla ilgili program yapmış, kim milyoner olmak ister sunmuş. Haliyle ilk defa çiftlik işine girince tepkileri baya eğlenceli oluyor. :D
gerald’a altyazı geliyor mu?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık