Pakistan'ın kendine hayrı yok abv.
Milletin vergilerle yaptıkları işlere bak.
Pakistan'da Hindistan dan İsrail den daha fazla nükleer silah var. O kısmında bir hata yok.Pakistan'ın kendine hayrı yok abv.
Haberin çıkış kaynağı, uyduruk sayfaların mabaddan salladıkları haberlere bakıp dizi diye millete yediriyorlar ahahah.Pakistan'da Hindistan dan İsrail den daha fazla nükleer silah var. O kısmında bir hata yok.
Sadece puhahahahahhaahah diye gülüp çıkacaktım konudan ama random takılıp konuyu kirletmek yasakHaberin çıkış kaynağı, uyduruk sayfaların mabaddan salladıkları haberlere bakıp dizi diye millete yediriyorlar ahahah.
Bir de nüükler yazmışlar.![]()
Yok, izlemedim. Bakayım bi ara.Sadece puhahahahahhaahah diye gülüp çıkacaktım konudan ama random takılıp konuyu kirletmek yasak
Westworld izlemiş miydin. İkinci sezondan sonra ara verdim 3 v 4 e bakmadım. Dizi 5 sezon olarak planlanmıştı ucu açık bir şey kaldı mı izledin mi
Kullanacaksan hepsiburada premium ile kullanblutv hbomax’e döndü. dün yükledim içerik nasıl gelen giden var mı diye. içeriğe bakmak için bile abonelik isteyen streaming platformu ilk defa görüyorum. dizilerin bölümlerine kadar bakabiliyor olman lazım abonelik olmadan. sacmalık .
hb premium reklamlı veriyor galiba. reklamlı nasıldır bilmem .Kullanacaksan hepsiburada premium ile kullan
Bu peter dinklage denen andaval hala rol alabiliyor mu ilginç.Dexter Resurrection dizisinden ilk görseller gelmiş.