Izleriz. İlk sezondaki gemi hikayesi cidden esaslıydı. Yastık hariç diğer olayların gerçekten yaşanmış olması ürkütücü.Bakacağım ikisine de bu arada ben bu dizi bitti sanıyordum . 3. sezonu bu sene gelecekmiş 6 yıl aradan sonra
Izleriz. İlk sezondaki gemi hikayesi cidden esaslıydı. Yastık hariç diğer olayların gerçekten yaşanmış olması ürkütücü.Bakacağım ikisine de bu arada ben bu dizi bitti sanıyordum . 3. sezonu bu sene gelecekmiş 6 yıl aradan sonra
O kaybolan gemileri 2016'da bulabildiler.The Terror sezon 1 bitti. baya iyi dizi. 2. sezona geçmeyeceğim . ilk sezon 10/10 .
kuzey kutbuna bir geçit bulma amacıyla giden ve orada zorluklar yaşayan 2 tane gemi mürettebatının yaşamla ölüm mücadelesini anlatıyor. bütün dizinin konusu aslında yaşam mücadelesi denebilir. adamlar 3 farklı koldan savaş verdi. mutlaka izlenmesi gereken mini dizilerden.
olay ilk olduğunda bulmalarını engelleyen neydi ?O kaybolan gemileri 2016'da bulabildiler.
Nerede kayboldukları bilinmiyordu. Buzun altında kaldıkları için de uzun süre bulunamadılar. 2014'te Erebus'u buluyorlar, 2016'da da onun 50 kilometre uzağında Terror bulunuyor.olay ilk olduğunda bulmalarını engelleyen neydi ?
son sahnede kaptanın geri dönmemesi mükemmeldiNerede kayboldukları bilinmiyordu. Buzun altında kaldıkları için de uzun süre bulunamadılar. 2014'te Erebus'u buluyorlar, 2016'da da onun 50 kilometre uzağında Terror bulunuyor.