Yellow Stone ile onu ekledim listeye, izleyeceğim inşLandman izlenir, yeni dizi.
Yellow Stone ile onu ekledim listeye, izleyeceğim inşLandman izlenir, yeni dizi.
Orada bir konu hakkında fikrini merak ettim. İzledikten sonra ne diyeceğini merak ediyorum.Henüz diziyi izlemedim.
Hangi konu?Orada bir konu hakkında fikrini merak ettim. İzledikten sonra ne diyeceğini merak ediyorum.
Titus'un anomalisi üzerine.Hangi konu?
Dizi ihracatında 2-3 arasındayız. Dünya varoş çıktı, gerçi kk için %58 bekleyen şahıs değil miydi bu xdArkadaşlar.. Ben büyük bir eşşeklik ettim galiba. Bence de ikindi namazını bilmiyor
KK için biz de %58 bekliyorduk ahhh ulan Keko ahhhDizi ihracatında 2-3 arasındayız. Dünya varoş çıktı, gerçi kk için %58 bekleyen şahıs değil miydi bu xd
Kaç sattığının ne önemi var laDizi ihracatında 2-3 arasındayız. Dünya varoş çıktı, gerçi kk için %58 bekleyen şahıs değil miydi bu xd
Kaç sattığını geç, hangi ülkelere satıyorsun? Gerçekten de kaliteli işlerimiz buralarda tutmuş mu mesela, yoksa boş melodramalar mı tutmuş? Bu Kancıklıgil'i sevmem de yanlış konuşmamış. Dizilerimizin çoğunluğu tiktok videolarından hallice.Kaç sattığının ne önemi var la
Pakiler Engin'in insta hesabına dadanmıştı
Buna da dadanmışlardı diye aklımda kalmış:ddKaç sattığını geç, hangi ülkelere satıyorsun? Gerçekten de kaliteli işlerimiz buralarda tutmuş mu mesela, yoksa boş melodramalar mı tutmuş? Bu Kancıklıgil'i sevmem de yanlış konuşmamış. Dizilerimizin çoğunluğu tiktok videolarından hallice.
O Pakiler, "astagfirullah Haime Baji" niye açık giyindin diye darlamıyor muydu?