Wataame Daisuki Dün 16:01 da #8,151 Smoker dedi ki: Landman izlenir, yeni dizi. Genişletmek için tıkla ... Yellow Stone ile onu ekledim listeye, izleyeceğim inş
Smoker dedi ki: Landman izlenir, yeni dizi. Genişletmek için tıkla ... Yellow Stone ile onu ekledim listeye, izleyeceğim inş
Kuroashi no Sanji Dün 16:42 da #8,152 Smoker dedi ki: Henüz diziyi izlemedim. Genişletmek için tıkla ... Orada bir konu hakkında fikrini merak ettim. İzledikten sonra ne diyeceğini merak ediyorum.
Smoker dedi ki: Henüz diziyi izlemedim. Genişletmek için tıkla ... Orada bir konu hakkında fikrini merak ettim. İzledikten sonra ne diyeceğini merak ediyorum.
Sesshomaru Dün 16:57 da #8,153 Kuroashi no Sanji dedi ki: Orada bir konu hakkında fikrini merak ettim. İzledikten sonra ne diyeceğini merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Hangi konu?
Kuroashi no Sanji dedi ki: Orada bir konu hakkında fikrini merak ettim. İzledikten sonra ne diyeceğini merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Hangi konu?
Kuroashi no Sanji Dün 16:58 da #8,154 Sesshomaru dedi ki: Hangi konu? Genişletmek için tıkla ... Titus'un anomalisi üzerine.