Örnek falan bulursan önce onu oku beğenmezsen ortada kalmasın kitaplar.Tamam. Ben ayni tadi vermez gibi hissediyordum diziyi ilk bitirdigimde. Memlekete donersem ilk is onu alayim.
Örnek falan bulursan önce onu oku beğenmezsen ortada kalmasın kitaplar.Tamam. Ben ayni tadi vermez gibi hissediyordum diziyi ilk bitirdigimde. Memlekete donersem ilk is onu alayim.
Yok yok ikinci donem eve net baglatmicam, ders-kitap-spor ve kendi yazdigim kitaba gomulcem. O nedenle ortada kalmaz yavrucaklar her turlu okurumÖrnek falan bulursan önce onu oku beğenmezsen ortada kalmasın kitaplar.
23.30da TLC de İngiltere ile aynı anda yayınlayacaklarmış.Şerlok bu gece hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak acaba? Bilen yeşillendirsin canlı izleyesim var.![]()
Teşekkürler.23.30da TLC de İngiltere ile aynı anda yayınlayacaklarmış.
Cnbc-e'nin yerine geldi, kesin vardır. Güzelim kanal gitti... Şimdi bol bol reality showlar var. Kanalı kaldırarak sıçtılar, üstüne bu troll kanal ile tüy diktiler.Teşekkürler.
Tivibu'da var mıdır acep TLC, bi bakayım şuna.![]()
Diziyi batırıyorlar son iki sezonda. Son sezon özellikle hayalkırıklığı yaratacak türde. Daha önce de buradan bir arkadaşa @Visums son iki sezonunu izlememesini tavsiye etmiştim. O da senin gibi merak edip sonuna kadar izledi. İstersen onun da yorumunu alabilirsin.Allah Allah neden?
Ne olmasını bekliyordun ki, Vasıfsız bir şey izledikten sonra ağzının yamulmasını, gözlerinin kaymasını mı bekliyorsun? :/Bırak izlesin biz izledik de ne oldu.
...
Türkçe altyazılı mı? Yoksa bizi boşa umutlandırma.Şerlok'u açın izleyin. Adamlar yeni sezona gönderme yapıyor ha bire.![]()