Ben adaya düştükleri yere kadar izledim 3. Bölümdü galiba o. Ama fazla sarmadı beni Spoiler verirsen biraz belki izlerimZoo izleyen var mıdır?
Boş zamanımda bir bakayım dedim acayip kitledi kendine tavsiye ederim değişik bir konusu var.
Fringe'in son sezonunu izlemedim, izleyemedim. Çok sıkıcıydı ve bir yerden sonra klişeye bağlıyor. Dizinin doruk noktası ilk sezonu.Fringe diye bi dizi buldum baya güzel dizi ilk bölümler sıksada kendine baglıyor tavsiye ederim.
Çok iyi haber.. Tam şu anda 30. bölümü izliyordum, tekrar dönmesi güzel.Behzat Ç. İmamların Öcü Adama gene travma yaşatacaklar.
Daha koyu bir Behzat Ç. geliyor. Ama en sonunda insanlara daha bir umut vaat eden bir Behzat Ç. yaratmayı düşünüyoruz.
Ankara, Türkiye’deki katliamların merkezi oldu. Behzat Ç. de bir polis olarak bunlara şahit oldu ve bunun tramvasını da yaşayacak. Behzat Ç. 10 Ekim Ankara Gar katliamının tramvasını da yaşayacak ama kendi hayatını da sürdürecek.
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/sokak/587820/Behzat_C.___imamlarin_Ocu__dizisi_geliyor.html#
Etkisi oldu demek.Six feet under ne final yapmış be. Dün gece izledikten sonra içime öküz oturdu resmen ve son 10 dakikayı 4-5 kez daha izledim gün içinde. Bu dizi böyle bir final yapmasaydı bu kadar ünlü olabileceğini hiç düşünmüyorum, final tüm diziye bedel resmen
Direk finali izlemedim ama 5-6 bölüm öncesinden başladım izlemeye.Etkisi oldu demek.