İzledikten sonra shift+delete yaptım4. filmi warner zorla cektirdigi icin olmus diyorlarda kolpa gibi geliyor patlayacaklari seyi neden bu kadar kotu olacakken zorlasinlar
Yeni filme koydukları yönetmen baya iyi la. Bu kadar evham size bile fazlaİzledikten sonra shift+delete yaptım
Makinelerle savasin ,ilk asamalari olacaksa evet yapsinlar.yoksa kurcalamayin.ben bunu 1 nisanda görüp şaka sanmıştım ama gerçek gibi
Matrix 5 In The Works With Netflix's Daredevil Creator As Director
A new Matrix movie is underway and it won't feature Lana or Lily Wachowski as directors for the first time.80.lv
Animatrix var onun için. Serinin öncesini sonrasını ellemesinler böyle güzel.Makinelerle savasin ,ilk asamalari olacaksa evet yapsinlar.yoksa kurcalamayin.
animatrix dizi yapılabilecek bi içerik, hakkını verip yapacak adam var mı idkAnimatrix var onun için. Serinin öncesini sonrasını ellemesinler böyle güzel.
Ben bütün sezonlarını netten izlemiştim sonra kaldırdılar Blue Tv de var son sezonu güzel bir dizi dram seviyorsan bir de ataerkil toplum özeti, akıyor dizi ilk iki sezon çok daha güzel diğer sezonlar da yine izlettiriyor, bazı yerler de insan ağzı açıl izliyor. Kitaba ne kadar sağdık bilmiyorum ama çok başarılı bir dram dizisi.The Handmaid's Tale izleyen var mı? Favori aktrisim oynuyor ve izlemeyi düşünüyorum. Ekşide biraz fazla etkiliyor diyorlar mentalimi yorsun istemem. Önerir misiniz?
İzleyenler yazsın ya ilk görüşlerini..Fallout dizisinin ilk sezonu yayınlanmış.
İzleyebilirim ya. The sopranos izliyorum şuan bitsin izlerim muhtemelen. Yvonne Strahovski varsa izlenmez mi...Ben bütün sezonlarını netten izlemiştim sonra kaldırdılar Blue Tv de var son sezonu güzel bir dizi dram seviyorsan bir de ataerkil toplum özeti, akıyor dizi ilk iki sezon çok daha güzel diğer sezonlar da yine izlettiriyor, bazı yerler de insan ağzı açıl izliyor. Kitaba ne kadar sağdık bilmiyorum ama çok başarılı bir dram dizisi.
Vardır caponlardan çıkar yine. Lakin gerenk var mı, bence yok. Derdini anlatan seri matrix.animatrix dizi yapılabilecek bi içerik, hakkını verip yapacak adam var mı idk