Station Eleven senenin iyi işlerinden biri olmuş. Tonu çok iyi tutturmuşlar.
@Historia bu adama söver, benden demesiOlaya gel, dizinin showrunnerı Rafe Judkins olacakmış. WoT'u batırdığı yetmiyormuş gibi bunu da vermişler.‘God of War’ Live-Action TV Series Ordered at Amazon
A live-action adaptation of PlayStation’s hit video game franchise “God of War” has been ordered to series at Amazon’s Prime Video, with “Wheel of Time” boss Raf…variety.com
WoT'a verdiği önem de bu kadar işte. Herif WoT gibi büyük projenin yanına başka bir işe daha girişiyor.
İyi hoş ama seri komik değil.Not bu arada bütün bir yıl boyunca Vox Machina hariç şöyle içime sinen bir yapım olmadı. The Boys iyiydi ama onunda finali vasata çevirdi diziyi.
Vox Machina çok sağlamdı
Trailer baktım şimdi. Komik olmaya çalışılmış ama olamamış, bunun üzerine senaryodaki ciddiyetin içinden geçilmiş bir seri gibi izlenim aldım. Bi de çakma Kratos koymuşlar, nesini sevdin be Red? Hadi Galadriel sevgine laf etmiyoruz artık da, bu nedir?!Not bu arada bütün bir yıl boyunca Vox Machina hariç şöyle içime sinen bir yapım olmadı. The Boys iyiydi ama onunda finali vasata çevirdi diziyi.
Vox Machina çok sağlamdı
Heyt be! Klavyene kuvvet.Trailer baktım şimdi. Komik olmaya çalışılmış ama olamamış, bunun üzerine senaryodaki ciddiyetin içinden geçilmiş bir seri gibi izlenim aldım. Bi de çakma Kratos koymuşlar, nesini sevdin be Red? Hadi Galadriel sevgine laf etmiyoruz artık da, bu nedir?!
İyi hoş ama seri komik değil.
Ben bayıldım şahsen.Trailer baktım şimdi. Komik olmaya çalışılmış ama olamamış, bunun üzerine senaryodaki ciddiyetin içinden geçilmiş bir seri gibi izlenim aldım. Bi de çakma Kratos koymuşlar, nesini sevdin be Red? Hadi Galadriel sevgine laf etmiyoruz artık da, bu nedir?!
Hikayesi falan hoşta espriler çok bayıyor. Her dakka komik olmayan espriler var. Birde küfür olayı sıkıyor. Dexter'ın Laboratuvarında daha kaliteli espriler vardır.Ben bayıldım şahsen.
Öyle trailere falan bakıp karar verme en azından bir kaç bölüm izle. İlk iki üç bölümde bırakmazsan baya beğenirsin.
Bakalım Red'im, diziye dair umudum şu an oyunları yapan Cory Barlog'a bağlı çünkü kendisi dizideki yapımcılardan birisi olacak.@Historia bu adama söver, benden demesi