Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

En son Barry dizisini izledim . Dizi biraz çerezlik olsa da çok keyifliydi. Konusu , bir tetikçinin iş üstündeyken kendisini tiyatro salonunda bulup , oyunculardan etkilenip , tiyatro oyuncusu olmaya heves etmesini ele alıyor. Barry’nin bağlantıları ve geçmişi buna izin vermiyor ve oyunculukla tetikçilik arasında gidip gelen bir adamın hikayesini izliyoruz.

Diziyi yazınca karşınıza komedi türünde olduğu çıkabilir ama kara komedi’ye giriyor aslında. Bunun yanında dram suç ve aksiyon’da ekleyebiliriz. Bölümler yarım saat. Yapmak istediğini tam olarak yaptığını düşündüğüm için 10/10 dizi denebilir kendi içinde.

Diğer izlediğim dizide bu . Henüz bitirmedim ama epey beğendim. 3. sezonu iptal edilmiş bir medikal drama . 1900 yılında knickerbocker hastanesinde yaşanan olayları anlatıyor. Hastane dizisi olduğu için tek bölümlük olayların olduğu bir dizi bekliyordum ama öyle değilmiş. O dönemin hastane ve tedavi şartlarını izlemek baya keyifli . Dizi çok doğal ilerliyor hiç bir şey satmaya çalışmıyor. Bebekler ölüyor insanlar ölüyor ırkcılık yapılıyor ama gram duygu sömürüsü falan yok . İzlediğim ilk ve muhtemelen son hastane dizisi. Tavsiye ederim .

İki diziye birden başladım.

The Marvelous Mrs. Maisel ve The İt Crowd
Bir dram bir komedi şeklinde gidiyorum yine. Gerçi ilki komediyi de barındırıyor.

Onagh

London Spy'ı bitirdim. Çok değişik bir diziydi. Casusluk dizisi desen değil, aşk dizisi desen değil, polisiye desen o da değil. Adamlar her şeyden karıştırıp, ortaya koymuşlar. Dizi gayet güzel, kendini izletiyor. Bazı saçmalıkları görmezden gelirseniz hoşunuza gidecektir.

Yeni başladığım dizi de Rectify oldu. İlk sezonunu izledim, dram sevenler bunun kadar iyisini çok zor bulur. Mükemmel bir iş.
London Spy'a laf ettirmem demiştim. Şaka. O değil, bu değil, şu değilleri toplarsak ortaya psikolojik bir gerilim çıkıyor. Bir eşcinsel aşkı olarak başlayan hikaye ilk bölümde Alex'in ölümüyle bambaşka bir casusluk hikayesine dönüşüyor. Cast, senaryo, kurgu ve atmosfer dört dörtlük. Ben Whishaw, Jim Broadbent ve Charlotte Rampling gibi a sınıfı oyuncular ayaklarındaki ayakkabıyı koysalar izlenir zaten. Eşcinsel hiçbir sahne insanı rahatsız hissettirmediği gibi oldukça da estetik çekilmiş. Ben izlerken sadece aşkı gördüm, hem de öyle böyle bir aşk değil, gerçek aşk.

Hbo 11 Nisan’da yeni dizi çıkarıyor . Özel güç kazanan bir grup kadının başlarından geçenleri anlatan dönem dizisi. Avengers filmlerinden tanınan Joss Whedon dizinin showrunner’lığını yapıyor. İlgi çekici duruyor.

30 Nisan’da da Apple TV+ dan Harrison Ford’un oynadığı The Mosquito Coast filminin dizisi geliyor. Justin Theroux oynuyor .

@Onagh
Succession’da Kendall’ı çok sevdiğini söylemiştin ben ilk bölümlerde baya sünepe buluyordum kendisini ama şimdi seni o kadar iyi anlıyorum ki :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık