Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Bu kadar boş bir dizi olamaz. 3 sezon boyunca dizi 1 adım dahi ilerlemezmi. Hele 3 sezon ne kadar anlamsız bişeydi. 1. bölümü izle sonra 10 bölümü izle hiç bişey kaybetmessin o kadar kötü bir sezon.

Dizi nerden nereye geldi yazık. 3 sezondur savaş çıkıcak hala çıkıcak. Bütün bunları geçtim, dizinin açık ara en iyisi olan Mad Sweeney öldürünce tamamen boş bişeyeye döndü dizi. 3.sezon 8. bölüm benim hayatımda bu kadar anlamsız bu kadar berbat bir bölüm görmedim. Tanrı savaşları yerine adamın yaptığı bölüme bak. Üzücü.

Show Me a Hero gerçekten çok ama çok kaliteli bir yapım. Oyunculuklar olsun, mekanlar olsun muazzamdı. Dizinin Türkçe olarak altyazısı yok, olsaydı kullanırdım açıkçası. Normalde hiç altyazı kullanmayan biri olmama rağmen, bu dizinin özellikle ilk iki bölümünde İngilizce altyazıya başvurdum, ki o da yetersiz geldi. Çünkü çok fazla hukuk ve yerel yönetim terimi var. O yüzden Amerikan hukuk sistemi ve yerel yönetim işleyişini bilmeden ilk iki bölümü anlamakta biraz zorluk çekebilirsiniz. Dizide beyazların ağırlıkta olduğu bir mahalleye siyahilerin toplu konut yapılma olayı anlatılıyor. Siyahiler azınlıkta olduğundan haliyle halk ayaklanıyor ve buna karşı çıkıyor. Dizinin altı bölümünü ayıracak olursam ilk iki bölüm toplu konut yapımının olup olmayacağına dair kavga gürültü, sonraki iki bölüm toplu konutların nasıl yapılacağı ve kimlerin orada oturacağı ve son iki bölümde oraya yerleşenlerin yaşadıkları şeklinde bir anlatıma sahip. Dizi gerçekte yaşanan olaylardan yola çıkılarak yapılmış. Oyuncu kadrosu The Wire elemanları ile dolu, birçoğunu bu yapımda görebilirsiniz. Dizi de zaten The Wire'ın bir sezonu gibi. Oyuncular arasında başka yapımlardan bildiğimiz bazı önemli oyuncular var. The Age of Innocence ve Stranger Things'te oynayan Winona Ryder, Spider-Man 2'de Doktor Ahtapot rolünü oynayan Alfred Molina, The Punisher dizisinde başrol oynayan Jon Bernthal ve X-Men: Apocalype'te Apocalypse rolünü oynayan Oscar Isaac var.

Yeni başladığım dizi de bir BBC Two mini dizisi olan London Spy oldu. Dizi toplamda beş bölümden oluşuyor. İlk bölüm itibariyle biraz kafa karıştırıcı, ancak insanı kendine çeken bir hissiyat bıraktı üzerimde. Bitirince ayrıntılı yorum atarım.

London Spy'ı bitirdim. Çok değişik bir diziydi. Casusluk dizisi desen değil, aşk dizisi desen değil, polisiye desen o da değil. Adamlar her şeyden karıştırıp, ortaya koymuşlar. Dizi gayet güzel, kendini izletiyor. Bazı saçmalıkları görmezden gelirseniz hoşunuza gidecektir.

Yeni başladığım dizi de Rectify oldu. İlk sezonunu izledim, dram sevenler bunun kadar iyisini çok zor bulur. Mükemmel bir iş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık