Warrior 2x10 (Sezon Finali);
Güzel finaldi. Sezon boyunca beklediğim Leary karşılaşmasını sonunda görmüş olduk. Yürü be Bruce reis. Gelecek sezon çok güzel şeyler olacak gibi görünüyor.
Bu sezon bence de güzeldi ama niyeyse insanlar pek beğenmemiş, gömen çoktu.Fargo yine güzel bir sezon yapmış, karakterler çok orijinal ve kişilikliydi. Özellikle Gaetano ve Dick karakterlerini çok sevdim.
Klasik Fargo çizgisinin dışına çıktı biraz ondan kaynaklı olabilir.Bu sezon bence de güzeldi ama niyeyse insanlar pek beğenmemiş, gömen çoktu.
Tekrar başlayıp beğenmene sevindim. Çok detaylara takılmadan, bağlanmadan izleyince beğeniyorsun cidden. Ben de izlemeyi düşünüyordum bunu, netflix tr'ye de gelecek diye beklemiştim.Start-Up
Seo Dal-Mi ve Won In-Jae iki kardeş. Baba kendi işini açmak istediğinde annenin ya çalış ya da boşanalım demesinden sonra ailenin yolları ayrılır. Dal-Mi babasını seçerken abla In-Jae annesini seçer ve annesinin zengin kocayı bulması ile beraber amerikaya gider. Kardeşinin seçimin yanlış olduğunu söyleyenler ve bundan pişman olacağını söyler. Babaanne ve babası ile yaşayan Dal-Mi'nin yalnız olduğuna üzülen babaanne torununun bir arkadaşı olmasını isterken dükkanına gelen ve orada kalmasına izin verdiği Han Ji-Pyeong'dan Dal-Mi'nin mektup arkadaşı olmasını ister. Mektup arkadaşının ismini gazeteden gördüğü matematik dehası olan Nam Do-san olarak belirler. Bir süre sonra iyi bir iş kuracak olan babası ölür ve aynı zamanda bizim sahte Nam Do-San olan Han Ji-pyeong babaanne ile yollarını ayırınca mektup arkadaşını da kaybeder Dal-Mi. Seneler sonra zengin ve başarılı ablası ile Sand-box'da karşılaşan Dal-Mi ona seçiminin yanlış olmadığını ve kanıtlayacağını söyler. Gerçek Nam Do-san'ı bulması ile beraber Sand-box içerisinde CEO programına katılıp beraber bir takım olurlar.
Bölüm sayısı: 16
Ortalama bölüm süresi: 70-90 dakika
Kendi yorumum: Burada diziyi beğenmediğimi söyledim daha sonra @Lynfield kore dizilerine haşır neşir değilsen normal dedi. Verdiği birkaç öneriye bakınca baştan sonra tekrar izlemeye karar verdim. Şikayet etmeden her bölümü dikkatlice izledim. Duygu yoğunluğu biraz saçma gelmişti ama insanların birbirilerine karşı yaptığı iyiliklerden sonra normal gelmeye başladı. Eğer boş zamanınız varsa izleyin derim. Hikayenin başlangıcı ve hepsinin bağlamı güzel olmuş.
Netflix Türkiye'de yokmuş, nereden izlenir bilmiyorum.
Kitaplarını okumadım, ama güzel oldukları söyleniyor. Bulabilirsen okumanı öneririm. Dizide de sadece ilk üç kitap işlendi sanırım şimdiye kadar.@Smoker The Expance dizisinin kitaplarını okudunmu? BSG' den sonra böle iyi uzay dizisi izlememiştim baya sardı.Bu karantina zamanı kitaplarını alıp okuyayım diyorum.
Ya buyuk ihtimal ben duygusalliktan dolayi boyle bir karar aldim. İlk izlerken tamamen bitirememistim ama zamanla hepsi birbirine baglaninca onyargim azaldi. Senin onerdiklerinden sonra Netflix'de populer olan diger serilere de goz atacagim.Tekrar başlayıp beğenmene sevindim. Çok detaylara takılmadan, bağlanmadan izleyince beğeniyorsun cidden. Ben de izlemeyi düşünüyordum bunu, netflix tr'ye de gelecek diye beklemiştim.
Pazartesi okumaya baslayacagim. Sanirim dizi ve kitap arasinda farkliliklar var bunu goz onunde bulundurup baslamakta fayda var. 5. sezona az kaldi onu izledikten sonra baslayabilirsin.@Smoker The Expance dizisinin kitaplarını okudunmu? BSG' den sonra böle iyi uzay dizisi izlememiştim baya sardı.Bu karantina zamanı kitaplarını alıp okuyayım diyorum.
Bitti.The Passage dizisinin konusu ilgimi çekti, bitti mi devam edecek mi acaba? Bilgisi olan var mı?