Severim böyle serileri. İzlerim.Fargo'nun bir konusu yok, her sezonda farklı bir şey anlatılır.
Severim böyle serileri. İzlerim.Fargo'nun bir konusu yok, her sezonda farklı bir şey anlatılır.
Kore dizileriyle haşır neşir değilsen acayip saçma gelmesi çok normal :d Bu arada başka ülkede yaşıyorsun galiba, daha yayınlanmadı tr'deNetflixde start up diye bir kore dizisi var hayatimda boyle sacma bir sey gormedim, ustune top 10 listesinde 2. sirada yer aliyor. Keske hic bakmasaydim.
Maalesef degilim ya. Crash Landing on You izleyip begenmistim belki digerlerine de sans veririm dedim ama bu dizi beni sarmadi. Kime sorsam konulari da hep bu tarz diyor. Belki sureleri az olsa daha fazla sans verebilirdim. Evet Turkiye'de yasamiyorum Japonya'dayim. Burada ilk 10da en kotu 4-5 kore dizisi var.Kore dizileriyle haşır neşir değilsen acayip saçma gelmesi çok normal :d Bu arada başka ülkede yaşıyorsun galiba, daha yayınlanmadı tr'de
Dizilerin uzunluğu 16 bölüm falan olunca konu da basit olabiliyor, oyunculuklar da :d O yüzden normal dedim. Ben mesela çerezlik gözüyle bakıp izliyorum. Japonya mı?? Oha iyiymiş, kıskandım..Maalesef degilim ya. Crash Landing on You izleyip begenmistim belki digerlerine de sans veririm dedim ama bu dizi beni sarmadi. Kime sorsam konulari da hep bu tarz diyor. Belki sureleri az olsa daha fazla sans verebilirdim. Evet Turkiye'de yasamiyorum Japonya'dayim. Burada ilk 10da en kotu 4-5 kore dizisi var.
Ama kardesim bak soyle diziler var fikrini degistirirsin dedigin hemen listeme ekleyebilirim. Smoker'in verdigi onerilerin arkasina ekleyebilirim.
Dizi uzunlugu derken bolumu demek istemistim. Yalnis hatirlamiyorsam bolumleri 70-90 dakika araliginda.Dizilerin uzunluğu 16 bölüm falan olunca konu da basit olabiliyor, oyunculuklar da O yüzden normal dedim. Ben mesela çerezlik gözüyle bakıp izliyorum. Japonya mı?? Oha iyiymiş, kıskandım..
Ne tür izlersin bilmiyorum ama böyle bilindiklerden Goblin, Misaeng, Confession ve belki izlemişsindir ama Kingdom'ı önerebilirim
1. ve 2. sezondaki karekterler çok orjinal. İlk 2 sezon akıyor ama diğer sezonlar biraz değişik gelebilir, bende diğer sezonlar biraz daha yavan belki karekterlerden veya oyunculardan olabilir.Severim böyle serileri. İzlerim.