Sonu izlemeden anlamayanlar belki açıklamadan sonra başlarlar.Fleabag izlediğim en iyi 10 dizi arasına girer. Son sahnesini şuraya bırakayım.
Sonu izlemeden anlamayanlar belki açıklamadan sonra başlarlar.Fleabag izlediğim en iyi 10 dizi arasına girer. Son sahnesini şuraya bırakayım.
Bende eve geçince izleyeyim, merak ettim. Çok uzun sürdü çıkması.Ben izledim, sağlam başladı son sezonu. Üçüncü bölümü izleyeceğim birazdan.
Çok sağlam hikayesi var bu sezonun.Bende eve geçince izleyeyim, merak ettim. Çok uzun sürdü çıkması.
Valla aslında benim de ilk 5'imde.Benim ilk 5'imde. @NiTian ErXing
Özet geçer misin videoyu?Sonu izlemeden anlamayanlar belki açıklamadan sonra başlarlar.
Buradan izleyebilirsin. Sıkıntı olursa haber et başka site bakarım.Dark izliyorum beynim çorba oldu Acayip bir dizi ya baya hoşuma gitti. Malum kişinin malum kişi olduğunu tahmin etmiştim doğru çıktı. Neyin ne olduğu belli oluyor aslında ama dikkatli izlemek gerekiyor. Yoksa hiçbir şey anlaşılmaz çünkü.
@Ölüm Cerrahı Senin Voice dizisinin linki varsa atar mısın? Şununla birlikte onu da izlemiş olurum hem
Tamamdır teşekkürlerBuradan izleyebilirsin. Sıkıntı olursa haber et başka site bakarım.
https://koreanturk.co/voice-1-bolum/
Rica ederim.Tamamdır teşekkürler
3.sezonda biraz durağan geçmişti , yeni sezon için endişelerim vardı sen beğendiysem başlarım . The Boys bitsin buna atlayım , o ara bölümlerde birikir.Çok sağlam hikayesi var bu sezonun.