Çok sağlam bir dizidir, iyi yapmışsın.Battlestar Galactica'ya başladım. İlk mini series zımbırtısını izledim. Hikaye iyi. İzlerim bunu.
Çok sağlam bir dizidir, iyi yapmışsın.Battlestar Galactica'ya başladım. İlk mini series zımbırtısını izledim. Hikaye iyi. İzlerim bunu.
The Expanse ile Battlestar arasında kalmıştım. Bir yerde Expanse için ''uzayda geçen GoT'' gibi bir şey görünce direkt saldım.Çok sağlam bir dizidir, iyi yapmışsın.
5. bölümü yeni izledim.2. sezon 3. bölümü bitirdim.
Hughie'ye özgüven yaramamış :/ Stormfront tam sayko çıktı. Homelander'ı bile triggerlama pahasına zirveye oynuyor. Çatıda Homelander bunu indirecek sandım ama yapmadı bir şey. Bir daha benzer bir olay olduğunda daha beter triggerlanabilir ama götürüsü daha ağır olur Homelander için, çatıda indirip bütün namı kendisi alabilirdi. Homelander'ın çocuğu da harbiden süper insan çıktı, Yunan tanrılarının oğullarından tırsması veya onlara yenilmesine benzer bir durum olacak gibi düşünüyorum.
6. bolumu de izle hemen. Suan iyi gidiyor.5. bölümü yeni izledim.
Stormfront neymiş öyle yav. Homelander ile bunun bu kadar güçlü olmalarının başka bir sırrı var galiba.
Onu da akşam gömerim muhtemelen6. bolumu de izle hemen. Suan iyi gidiyor.
Sonra bizim gibi bolum bekle oturdugun yerde catla. Ama kendini cok iyi izlettiriyor ya. Sen bu sezondan sonra hikayeye baslarsin demedi deme.Onu da akşam gömerim muhtemelen
Bir yandan çizgi romanı da okumaya başladım zaten, 2 bölüm oldu daha.Sonra bizim gibi bolum bekle oturdugun yerde catla. Ama kendini cok iyi izlettiriyor ya. Sen bu sezondan sonra hikayeye baslarsin demedi deme.
Malum sahne gelince ne hissettin?5. bölümü yeni izledim.
Bölümde bi ara Starlight 4-5 saniye bacağını hart hurt kaşıdı, bu kadar da doğal olmayın yavStormfront neymiş öyle yav. Homelander ile bunun bu kadar güçlü olmalarının başka bir sırrı var galiba.
Sesin siyahi beyazı mı olur ya Önemli olan yeteneği olanları koymak değil mi.