Sezon bitmedi daha, bitince baştan bakmam lazım. 10 yıl oldu okuyalı.Yetenegini falan unutmustum, hatirladim. Sen karsilastirma yapmak icin tekrar okumaya basladin mi ? Yoksa aklinda kalanlarla mi yapacaksin ?
Sezon bitmedi daha, bitince baştan bakmam lazım. 10 yıl oldu okuyalı.Yetenegini falan unutmustum, hatirladim. Sen karsilastirma yapmak icin tekrar okumaya basladin mi ? Yoksa aklinda kalanlarla mi yapacaksin ?
Anladim. Gelecek sezonla ilgili tahmin ve cikis yapmasini bekledigin karakterleri de icerirse hem okumasi guzel olur hem de yeni baslayanlarin cizgi romanla pek alakasi olmadan diziye hakimiyet kazandirir.Sezon bitmedi daha, bitince baştan bakmam lazım. 10 yıl oldu okuyalı.
Bir yazmaya başlayayım da, gerisi gelir.Anladim. Gelecek sezonla ilgili tahmin ve cikis yapmasini bekledigin karakterleri de icerirse hem okumasi guzel olur hem de yeni baslayanlarin cizgi romanla pek alakasi olmadan diziye hakimiyet kazandirir.
Boys 2x6'da adamın boynuna doladılar ya la.Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.O elaman Rus ayısı, adı da Love Sausage. Ana karakterlerden biri olacak.
Efsane sahneleri var onun, gelecek sezon görürüz muhtemelen.Boys 2x6'da adamın boynuna doladılar ya la.Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.
O adam seride kalıyor yani. O zaman çok bomba bölümler gelir.Efsane sahneleri var onun, gelecek sezon görürüz muhtemelen.
Çizgi romana yeniden göz gezdirdim, Butcher ile ilgili unuttuğum çok bomba olaylar olduğunu hatırladım bakınca. Çok ağır spoiler, ama isteyene veririm.
İki sezon daha sürer bu dizi.O adam seride kalıyor yani. O zaman çok bomba bölümler gelir.