The Great Heist izleyen varmı arkadaşlar. Beğendiğim bi tarz dizi birde Lacasa Depapel bi saçma değilse bakarım...
Sezar çok kez canlandırılan bir isim olduğundan ana karakter olsun istememişler sanırım. Bunu anlarım. Hatta yazan ben olsam bende öyle yapardım.Marcus Antonius'un biyografisi üzerinden çektikleri için böyle oldu. Bende sitem ettim bu konuya.Pompeius ile Caesar çok ön planda olması gerekiyor aslında. Hatta tam anlamıyla bu 2'sinin ekseninde ilerlemesi gerekiyor ama nedense 3. önemli karakter üzerinden çektiklerini bende anlayamadım.
Gayet güzel bir dizi, sanırım Prometheus filmindeki gezegende geçiyor olaylar.''Raised by wolves'' bu diziyi herkesin izlemesi şiddetle önerilir. Bilim kurgu,gerilim, uzay teması açlığı çeken herkese tavsiye ederim.
Aynı evrende mi geçiyor ?Gayet güzel bir dizi, sanırım Prometheus filmindeki gezegende geçiyor olaylar.
Aynı yıldız sisteminde.Aynı evrende mi geçiyor ?
Ragnar oynuyordu demi?''Raised by wolves'' bu diziyi herkesin izlemesi şiddetle önerilir. Bilim kurgu,gerilim, uzay teması açlığı çeken herkese tavsiye ederim.
Ben izledim.Kesinlikle izlenmesi gereken harika bir dram dizisi bence.Senaryo bakımından asla sıkıcı değil.Oyunculukları da harikaHandmaids tale izleyen var mı ?