6. Sezon final mi oldu yoksa 7. Sezon mu final olacak ?Hocam 5. Sezon biraz sakat , hic istemediğim konular islendi 5. Sezonda. 6. Sezon iyi bence ama eski havası yok maalesef ,zaten dizinin ağırlığı Ragnardaydı.
6. Sezon final mi oldu yoksa 7. Sezon mu final olacak ?Hocam 5. Sezon biraz sakat , hic istemediğim konular islendi 5. Sezonda. 6. Sezon iyi bence ama eski havası yok maalesef ,zaten dizinin ağırlığı Ragnardaydı.
@Kappamatsu 'nun dediğine göre 6. Sezon final olacak sanırım.6. Sezon final mi oldu yoksa 7. Sezon mu final olacak ?
Hangileri?181. sayfadan itibaren tüm yorumları okudum.
Sadece 4 tane diziyi listeye aldım.
Doctor Who izledin mi? Aşırı klasik bir öneri ancak on dizi bile izlememişimdir diyorsun. Zamanda yolculuğun kendisidir bu dizi.Çok fazla dizi izlemediğim için örnek vermek zor açıkçası ama Sitcomları ( The Bing Bang Theory , HIMYM ) seviyorum. Polisiye filmler ve belgesel gibi filmler hoşuma gittiği için polisiye diziler ve belgesel gibi dizilerde hoşuma gider herhalde . Zamanda yolculuk konseptine bayılıyorum . Aşırı şiddet içeren dizilere karşı bir hoşnutsuzluğum yok ama tecavüz , taciz ve aldatma içeren her eserden nefret ederim . Romantizm içeren dizileri sevmiyorum . Romantizm içeren manga ve animeler güzel ama dizilerde vıcık vıcık oluyor . Doğaüstü şeyler içeren dizileri seviyorum . ( Kahramanlıkla İlgisi yoksa ) . Orta Çağ konseptini de seviyorum . Dramdan nefret ediyorum . Dram derken kastettiğim şey sevdiğim bir karakterin ölmesi değil .Çok iyi kalpli bir karakterin çok fazla acı çekmesi .Akame Ga Kill serisinde Bols'un karısının ( Gördüğüm en iyi kalpli karakterlerden biri ) ve kızının ( 6 yaşında ) Bols'un mezarının üstünde 3-4 erkek ( Bir tanesi sübyancı . Anlamışsındır ) tarafından tecavüz edilip öldürülmesi gibi ağır dramlar .
Şahsiyet, The high man in the castle, Dark, Peaky BlindersHangileri?
Güzel diziler. Hepsi de birbirinden farklı tür. Seçimden anlıyorsun.Şahsiyet, The high man in the castle, Dark, Peaky Blinders
Senin bir listen var mı bakıp oradan seçebileceğim.Güzel diziler. Hepsi de birbirinden farklı tür. Seçimden anlıyorsun.
Çok fazla dizi izledim, türleri de farklı. Yani hepsini aynı kategoride değerlendirmek güç. En son Damages isimli bir avukatlık dizisi izledim, kurgusu ve senaryosu çok iyiydi. Şimdi The Newsroom isimli bir dizi izliyorum. Haber bülteni sunan bir ekibi anlatıyor.Senin bir listen var mı bakıp oradan seçebileceğim.
Damages'a bakınayım bi.Çok fazla dizi izledim, türleri de farklı. Yani hepsini aynı kategoride değerlendirmek güç. En son Damages isimli bir avukatlık dizisi izledim, kurgusu ve senaryosu çok iyiydi. Şimdi The Newsroom isimli bir dizi izliyorum. Haber bülteni sunan bir ekibi anlatıyor.