Gerçekten o bölüm belki de dizideki en iyi bölüm olabilir.BoJack'in sondan önceki bölümü neydi be öyle. Duygusal olsam darmaduman ederdi. Sonda telefonla Diane'i araması fena duygusaldı.
Gerçekten o bölüm belki de dizideki en iyi bölüm olabilir.BoJack'in sondan önceki bölümü neydi be öyle. Duygusal olsam darmaduman ederdi. Sonda telefonla Diane'i araması fena duygusaldı.
Imdb'de puanı 10 hala. En iyi bölümdü bence de.Gerçekten o bölüm belki de dizideki en iyi bölüm olabilir.
Çok fazla dizi izlemediğim için örnek vermek zor açıkçası ama Sitcomları ( The Bing Bang Theory , HIMYM ) seviyorum. Polisiye filmler ve belgesel gibi filmler hoşuma gittiği için polisiye diziler ve belgesel gibi dizilerde hoşuma gider herhalde . Zamanda yolculuk konseptine bayılıyorum . Aşırı şiddet içeren dizilere karşı bir hoşnutsuzluğum yok ama tecavüz , taciz ve aldatma içeren her eserden nefret ederim . Romantizm içeren dizileri sevmiyorum . Romantizm içeren manga ve animeler güzel ama dizilerde vıcık vıcık oluyor . Doğaüstü şeyler içeren dizileri seviyorum . ( Kahramanlıkla İlgisi yoksa ) . Orta Çağ konseptini de seviyorum . Dramdan nefret ediyorum . Dram derken kastettiğim şey sevdiğim bir karakterin ölmesi değil .Çok iyi kalpli bir karakterin çok fazla acı çekmesi .Sen bana sevdiğin tarzı söyle, ben de sana dizi önereyim.
Nası lan!? Dizilerde cıvık cıvık olan romantizmi sevmezken mangadakini sevmek :lÇok fazla dizi izlemediğim için örnek vermek zor açıkçası ama Sitcomları ( The Bing Bang Theory , HIMYM ) seviyorum. Polisiye filmler ve belgesel gibi filmler hoşuma gittiği için polisiye diziler ve belgesel gibi dizilerde hoşuma gider herhalde . Zamanda yolculuk konseptine bayılıyorum . Aşırı şiddet içeren dizilere karşı bir hoşnutsuzluğum yok ama tecavüz , taciz ve aldatma içeren her eserden nefret ederim . Romantizm içeren dizileri sevmiyorum . Romantizm içeren manga ve animeler güzel ama dizilerde vıcık vıcık oluyor . Doğaüstü şeyler içeren dizileri seviyorum . ( Kahramanlıkla İlgisi yoksa ) . Orta Çağ konseptini de seviyorum . Dramdan nefret ediyorum . Dram derken kastettiğim şey sevdiğim bir karakterin ölmesi değil .Çok iyi kalpli bir karakterin çok fazla acı çekmesi . Akame Ga Kill serisinde Bols'un karısının ( Gördüğüm en iyi kalpli karakterlerden biri ) ve kızının ( 6 yaşında ) Bols'un mezarının üstünde 3-4 erkek ( Bir tanesi sübyancı . Anlamışsındır ) tarafından tecavüz edilip öldürülmesi gibi ağır dramlar .
Diziyi izlerken karakterlerin yerine kendimi koyduğum için utanıyorumNası lan!? Dizilerde cıvık cıvık olan romantizmi sevmezken mangadakini sevmek :l
Mangada niye koymuyon olm :d asıl mangada koyman lazım xDDiziyi izlerken karakterlerin yerine kendimi koyduğum için utanıyorum
Mangada o kısmı 1 saniyede okuyup geçebiliyorum ama dizide orayı dakikalarca izlemek zorundayımMangada niye koymuyon olm :d asıl mangada koyman lazım xD
Nasıl yapıyon la onu? Ayrıca o kısım dediğin ne?Mangada o kısmı 1 saniyede okuyup geçebiliyorum ama dizide orayı dakikalarca izlemek zorundayım
Ana karakterin utanç verici aptallıklar yaptığı kısımNasıl yapıyon la onu? Ayrıca o kısım dediğin ne?
Sitcom ile aram yok. Komedi açısından izlediğim tek sitcom Black Books. Cidden güzel bir dizidir.Çok fazla dizi izlemediğim için örnek vermek zor açıkçası ama Sitcomları ( The Bing Bang Theory , HIMYM ) seviyorum. Polisiye filmler ve belgesel gibi filmler hoşuma gittiği için polisiye diziler ve belgesel gibi dizilerde hoşuma gider herhalde . Zamanda yolculuk konseptine bayılıyorum . Aşırı şiddet içeren dizilere karşı bir hoşnutsuzluğum yok ama tecavüz , taciz ve aldatma içeren her eserden nefret ederim . Romantizm içeren dizileri sevmiyorum . Romantizm içeren manga ve animeler güzel ama dizilerde vıcık vıcık oluyor . Doğaüstü şeyler içeren dizileri seviyorum . ( Kahramanlıkla İlgisi yoksa ) . Orta Çağ konseptini de seviyorum . Dramdan nefret ediyorum . Dram derken kastettiğim şey sevdiğim bir karakterin ölmesi değil .Çok iyi kalpli bir karakterin çok fazla acı çekmesi .Akame Ga Kill serisinde Bols'un karısının ( Gördüğüm en iyi kalpli karakterlerden biri ) ve kızının ( 6 yaşında ) Bols'un mezarının üstünde 3-4 erkek ( Bir tanesi sübyancı . Anlamışsındır ) tarafından tecavüz edilip öldürülmesi gibi ağır dramlar .