Üye silindi 5781
Vikings , Breaking bad , sons of anarchy gibi itibarlaşmayı , yükselmeyi hedefleyen bir karakter veya grubu konu edilmiş bir dizi önerebilir misiniz?
Narcos, Ozark, Hell on Wheels, Boardwalk Empire.Vikings , Breaking bad , sons of anarchy gibi itibarlaşmayı , yükselmeyi hedefleyen bir karakter veya grubu konu edilmiş bir dizi önerebilir misiniz?
Teşekkürler.Narcos, Ozark, Hell on Wheels, Boardwalk Empire.
Bunun kadar olmasa da pasific de çok iyi dizi kesinlikle izlenmeli.Yıllar önce izlemiştim ikisini de aklıma düşürdün bir ara baştan izleyeyim.Band of Brothers (2001)
Müthiş yaw. Aynı yapımcılardan The Pacific diye yine bi 10 bölümlük dizi daha var sanırım, hemen değil ama bi ara onu da izlicem.
Varga karakteri taşıyor ama sezonu.Fargo 3. sezon bitti sonunda millet beğenmemiş ama bence çok iyi sezondu Varga karakteri leşti be valla sırf ondan diğer iki sezon normal kalıyor.
Aynen ben beğendim yani kendi çizgisinde kaliteli bir sezon olmuş ama 4. sezon garip bir şey olacak sanırım...Varga karakteri taşıyor ama sezonu.
4. sezon fragmanını beğendin mi? İzleyecek misin 4. sezon gelince?Varga karakteri taşıyor ama sezonu.
İzlerim tabi. Fragmana bakmadım.4. sezon fragmanını beğendin mi? İzleyecek misin 4. sezon gelince?