Bitişinde ekrana boş boş bakacaksın.Japon Imparatorlugu Çin'den çekiliyor. Bakalım Nazi Almanyası Çin'i ele gecirecek mi? Sonu nasıl bitecek merak ediyorum ama son 3 bolume bitecegini dusunmek sonunun aceleye gelecegini gosteriyor gibi :/
Bitişinde ekrana boş boş bakacaksın.Japon Imparatorlugu Çin'den çekiliyor. Bakalım Nazi Almanyası Çin'i ele gecirecek mi? Sonu nasıl bitecek merak ediyorum ama son 3 bolume bitecegini dusunmek sonunun aceleye gelecegini gosteriyor gibi :/
O kadar heyecan içindeyken baya bir kötü olur o olayBitişinde ekrana boş boş bakacaksın.
İzle.O kadar heyecan içindeyken baya bir kötü olur o olay
5x10'dan sonra falan hiç izlemedim. En güzel sezonları bu sezonlar olmalıyken en kötü sezonları olması çok acınası. Kalite Ragnar öldü diye düşmedi, Ragnar ve Ecbert olmadan da çok güzel işlenip izlettirecek karakterler vardı, ki bunların başında Alfred ve Ivar geliyor, fakat ellerindeki malzemeyi de kullanmayı beceremediler bir türlü. Özellikle Kanlı Balta Erik gibi bir figürü inatla sokmadılar diziye. Belki yeni sezonda sokmuşlardır ama şu saatten sonra bir anlamı yok.Vikings ne kadar kötü oldu be Son sezon adeta feminizm ve kadın gücüne dayandığı için adeta bok çukuruna batmış.Şişirilmiş kadın karakterleri ana karakterlerden daha çok görüyoz.Izleyen var mi başka
4. Sezon finali ile bırakman iyi olur. Benim için sıralaması 2>1>4>3>Çöp konteyneri>5Yapmayın ya... daha 2. Sezondayım , cidden leşleşiyor mu?
Devam edeyim mi sizce
Benim için sıralaması 2>1>4>3>Çöp konteyneri>5
6 sezon daha bitmediği için gelmemiştir.
Sanirim devamı da varmış ama netflix'te yokmuş. Acaba sebebi 5. Sezonun les olması mi?