Cıktı.Diğer bölümler çıktı mı ya? Ben sadece ilk bölümü izledim.
Cıktı.Diğer bölümler çıktı mı ya? Ben sadece ilk bölümü izledim.
+1Çok fazla diziden çok fazla bölüm birikti fakat başlayacak azimi bulamıyorum 40'ar dakika olduklarını hatırlayınca. Bu durumlarda nasıl devam edebiliyorsunuz... Bende yapabilmek isterdim.
Malvo reis de çok iyi..Fargo yeni favorim. 7. Bölümü izledim şimdi.
Lester'ı seviyorum.
Tony ölüm döşeğinde, umarım Vito reyis hak ettiği koltuğu alır. Çok sempatik adam, Ralphie'nin sağ koluydu şimdi aile patronluğuna doğru gidiyor. Destekliyorum.
Fargo üçüncü sezon bence en iyisi. V. M. Varga gibi efsane bir kötü adam çıkardı o sezon. Bir insan ancak bu kadar aşağılık, iğrenç ve boş olabilir.Fargo yeni favorim. 7. Bölümü izledim şimdi.
Lester'ı seviyorum.
Bende 6. bölüme geçeceğim harbi dizi çok sağlam,müziklerine bayıldım ben.Fargo yeni favorim. 7. Bölümü izledim şimdi.
Lester'ı seviyorum.
Bazen kolay sıyrıldğını düşünüyorum belalardan.Malvo reis de çok iyi..
Komik de bazen. XdBende 6. bölüme geçeceğim harbi dizi çok sağlam,müziklerine bayıldım ben.
Deme böyle. Birinci sezonu izleyip bırakacaktım.Fargo üçüncü sezon bence en iyisi. V. M. Varga gibi efsane bir kötü adam çıkardı o sezon. Bir insan ancak bu kadar aşağılık, iğrenç ve boş olabilir.
Üçüncü sezon çok daha iyi, buna emin olabilirsin. Gerçi ben ikinci sezonu da bayağı beğeniyorum.Bazen kolay sıyrıldğını düşünüyorum belalardan.
Komik de bazen. Xd
Deme böyle. Birinci sezonu izleyip bırakacaktım.