Genel yorumun nedir? Özellikle ikinci sezonla alakalı olarak.
Bitirdim bu sabah. Diziden beklentim başlangıçta cevaplardı fakat HBO ve Lindelof'u görünce o beklentiyi anında çöpe attım. Garip bir havası var. Karakterler üzerinden ilerlemesi, bir sonraki bölümde ya da anda neler olacağını tahmin edemiyor olman, sezon başlangıçlarının afallatıyor olması, sürekli kendi üzerine koyarak güzelleşmesi derken genel olarak epey hoştu ama sanki 3. sezonla birlikte bütçesini kesmişler dizinin. Borsada Omuz-Baş-Omuz diye bir şey var, sezonlar da ona benzemiş.
İlk sezonla yakaladığı hava 2. sezonda epey yükseliyor ama sonrasında bir düşüş var gibi. Dizi Avustralya'ya taşınınca daha da güzelleşir diye ummuştum ama bu kez de Fomo'ya kapılmış oldum. En azından 3 sezon daha olsa sunduğu benzersiz atmosfer ve harika müzikleriyle keyifle izlenirmiş. Bitmesi yazık oldu.
Dizide fazlasıyla metafor olması biraz canımı sıkmıştı ama. Çok hoşlanmam metaforlardan. Bir şey gördüm, National Geographic dergisinin malum sayısından da epey şey var sanırım dizinin içine döşenmiş olan. Dini metaforlar falan da cabası zaten.