9.sezonda kalmıştım oradan başladım.10-11-12ye kadar öyleydi haklısın ama bu sezonlarda eski tadı hissediyor insan. Hatta 12.sezon çok iyiydi. Sen nerdesin?
9.sezonda kalmıştım oradan başladım.10-11-12ye kadar öyleydi haklısın ama bu sezonlarda eski tadı hissediyor insan. Hatta 12.sezon çok iyiydi. Sen nerdesin?
Az dişini sık madem9.sezonda kalmıştım oradan başladım.
Bana en sağlam olacak kadar özel gelmedi.The Sopranos da iyidir. Tony yazılmış ve oynanmış en sağlam karakterlerden olabilir.
Sezonu yarıladım zaten, izliyorum. Shameless'da çok bozdu ama onu da hala keyifle takip ediyorum. Bir ara UK versiyonunu izlemeye niyetlenmiştim sonra dedim "hell no!"Az dişini sık madem
The Sopranos da iyidir. Tony yazılmış ve oynanmış en sağlam karakterlerden olabilir.Teşekkürler. Bakalım The Sopranos'dan sonra aynı tarz bir şeye devam etmek istersem bakarım.
Dizi bb kadar kaliteli ama bence Jimmy'nin artık bir an önce Saul Goodman'a dönmesi lazım o konuda biraz yavaşlar. Bence dizinin en güzel tarafı Mike'ın yan hikayesi. Çok kral karakter .
Direnişçiler isyan cikaracak gibi duruyor. Yüksek Şato'da ki Adam sanki Amerika'nin bagimsizlik ilan etmesi icin bir seyler yapacak gibi.Mevzu çok başka yerlere kayacak. Tahmin etmek çok zor.
John Smith ve Takeshi Kido. Bu iki adamı iyi izle, diğerlerini geç.Direnişçiler isyan cikaracak gibi duruyor. Yüksek Şato'da ki Adam sanki Amerika'nin bagimsizlik ilan etmesi icin bir seyler yapacak gibi.
O kadar mı işler karışıyor ya?
Alman Generali ve Japon Baş Müfettişi. "Çavuş harakiri yapinca kellemi alacaksin" demişti ama...John Smith ve Takeshi Kido. Bu iki adamı iyi izle, diğerlerini geç.
Yahu sen izle.Alman Generali ve Japon Baş Müfettişi. "Çavuş harakiri yapinca kellemi alacaksin" demişti ama...