Maalesef. Final yapacak dizi son 4 bölümle. Elde böylesine muazzam bir hikaye varken beceremediler.. Ama son sezon çok iyi gidiyor. Finali de güzel olacaktır eminim.Son sezon mu şit!
Maalesef. Final yapacak dizi son 4 bölümle. Elde böylesine muazzam bir hikaye varken beceremediler.. Ama son sezon çok iyi gidiyor. Finali de güzel olacaktır eminim.Son sezon mu şit!
The Boys bayağı iyiydi. Özellikle Homelander uzun zaman sonra wtf dedirtti bana. Seviyoruz seni kral!
Demekki neymiş uçağın altına yapışıp herkesi kurtaramıyor muşsun xD
Kesinlikle Kral efsane ya. Özellikle son bölümün son sahneleri... Dedim bunu birisine yapacağıma öldürürüm daha iyi sdfjhsdfksgd
Butcher ne yapacak acaba
Daha iyi yapması çizgi roman değil miydi ? Okumadım ama bu kadar iyi gitmesinin sebebi oradaki aksiyonu direk diziye taşıyor olmalarından kaynaklı gibi duruyor Geçtiğimiz sezonlarda konu ilerlemiyor gibi geliyordu insana. Burada direk akıyor maşallah.Maalesef. Final yapacak dizi son 4 bölümle. Elde böylesine muazzam bir hikaye varken beceremediler.. Ama son sezon çok iyi gidiyor. Finali de güzel olacaktır eminim.
Önceki sezonu çok absürttü bence. Hiç zevk alamadım izlerken. Bu sezon daha mı iyi? İzlemedim de henüz.Maalesef. Final yapacak dizi son 4 bölümle. Elde böylesine muazzam bir hikaye varken beceremediler.. Ama son sezon çok iyi gidiyor. Finali de güzel olacaktır eminim.
Bütün sezonlar çizgi roman ile paralel gidiyor aslında. Bu sezon şimdiye kadar çok iyiydi. Tempoyu düşürmedi hiç.Önceki sezonu çok absürttü bence. Hiç zevk alamadım izlerken. Bu sezon daha mı iyi? İzlemedim de henüz.