Bana da mentalist sıkıcı gelmişti. Çünkü bu tarz diziler bana bayağı gelmeye başladı :SBence en güzel dizi the mentalist ilk bölümden itibaren hiç sıkmıyor, bu forumdaki dizilerin çoğunun ilk bölümleri sıkıcıydı.
Jesus. Negan'ın korktuğu kişi. Çok cool insan. En sevdiğim karakter. Tek kişilik ordu. Birde gay.Paul Rovia'nın mangadaki rolü nedir beyler?
Sherlock sıkıcıydı bence Watson rolündeki oyuncu iyiydi de Sherlocku pek beğenmedim şahsen.Bence en güzel dizi açık ara Sherlock'dur.
Baya sağlam bir şeye benziyor, aklımda 2 seçenek vardı ya yeni evil boss a karşı bize katılacak ya da evil boss'un casusu diye düşünmüştüm, böyle daha iyi oldu.Jesus. Negan'ın korktuğu kişi. Çok cool insan. En sevdiğim karakter. Tek kişilik ordu. Birde gay.
Bizimkilerin yanında yer alıyor. İyi karakter severim ben. Tek başınayken Negan'ın adamları durduramıyordu bile.Baya sağlam bir şeye benziyor, aklımda 2 seçenek vardı ya yeni evil boss a karşı bize katılacak ya da evil boss'un casusu diye düşünmüştüm, böyle daha iyi oldu.