benthe 100 izleyen ?
benthe 100 izleyen ?
2 sezon izledim normal gidiyordu. Sonra aniden soguyup birakmistim. Hatta 2. sezonun son bolumunu izlemedim herhaldethe 100 izleyen ?
5.sezon başladı da konuşalım dicektim2 sezon izledim normal gidiyordu. Sonra aniden soguyup birakmistim. Hatta 2. sezonun son bolumunu izlemedim herhalde
Ilk sezonu guzeldi ama.
Efendim bu hafta savaş var ne düşünüyorsunuz ?
Bu haftaki bölümü henüz izlemedim ama 5.sezon ve gerisi hakkında çok doluyum. Hepsini tek tek yazmak yerine daha önce yazdığımdan screenshot atayım. Sen ne düşünüyorsun değindiğim şeyler hakkında?5.sezon başladı da konuşalım dicektim
Efendim bu hafta savaş var ne düşünüyorsunuz ?
Benimki de pek detaylı ilgilenmek değil aslında, izlediğim şeylerde saçma sapan şeyler görünce dayanamıyorum.baya baya giydirmişsin sen ben bu kadar detaylı ilgilenmiyordum. Daha çok ileride ne olacağı ile alakalıyım
İlk sezonu ve ikinci sezonu biraz izlemiştim. Sonrasında pek sarmadı. Tahminim şu an Arka Sokaklara dönüşmüştür.the 100 izleyen ?
bence gayet iyi gidiyor. Savaş çıkacak yine )İlk sezonu ve ikinci sezonu biraz izlemiştim. Sonrasında pek sarmadı. Tahminim şu an Arka Sokaklara dönüşmüştür.
hayırlısıBenimki de pek detaylı ilgilenmek değil aslında, izlediğim şeylerde saçma sapan şeyler görünce dayanamıyorum.
Kaçıncı?bence gayet iyi gidiyor. Savaş çıkacak yine )