Acayip hoşuma gitti birden öyle şey edince. Bu arada bölümün açılışı Lost'a göndermeymiş.En güzel sahnelerden. Arka plandaki müzik, Ed Harris’in bakışları, güzel replikler...Tadı damağımda kaldı valla.
Westworld'ü diyorsun sanırım. Zaten normal internet sitelerinden falan kaldırıyor genellikle. Olan yerlerin çevirisi de şüpheli ama yapacak bir şey yok. Bulduğun yerde izle bence.Eşekherif çevirisi ile izleyeceğim bir yer biliyor musunuz?
Neysek Torrentten devam.
Lost'un ikinci sezonuydu sanırsam Desmond Hume'nin canlandırdığı karakter de açılışı böyle yapıyordu. Güzel olmuş amaAcayip hoşuma gitti birden öyle şey edince. Bu arada bölümün açılışı Lost'a göndermeymiş.
Hoş olmuş bence de.Lost'un ikinci sezonuydu sanırsam Desmond Hume'nin canlandırdığı karakter de açılışı böyle yapıyordu. Güzel olmuş ama
Torrent çektim bitirdim bölümü. Çok iyiydi bölüm.Westworld'ü diyorsun sanırım. Zaten normal internet sitelerinden falan kaldırıyor genellikle. Olan yerlerin çevirisi de şüpheli ama yapacak bir şey yok. Bulduğun yerde izle bence.
2. Sezon bitsin, ben de tüm bölümleri 1080p torrent kalitesiyle tekrar izlicem.Torrent çektim bitirdim bölümü. Çok iyiydi bölüm.
Durman hata. Ben çok beğenmiştim. Mindhunter dizisi de var. Onu izlemediysen onu da izle.Kuzenim Dark'ı izlememi istemişti. Ben de tamam kuzen izlerim dedim ama hala başlayamadım. Bir ara izleyeceğim bakalım nasılmış.
Bu aralar OP dışında hiçbir şey izleyemiyorum. Vaktim yok ne yazık ki. Şu finalleri de bir atlatayım toplu şekilde izlerim artık. Tamam onu da izlerim.2. Sezon bitsin, ben de tüm bölümleri 1080p torrent kalitesiyle tekrar izlicem.
Durman hata. Ben çok beğenmiştim. Mindhunter dizisi de var. Onu izlemediysen onu da izle.