6.the mentalistEn iyi 5 dizi listem
1.game of thrones
2. breaking bad
3.sherlock holmes
4.fargo
5.true detective
lost'un yaşattıklarıda yeter
Son sezon dev foka sarıyor. Hatta tavsiyem son sezonu izleme. Bu sene çıkan yeni sezondan bahsetmiyorum, eski serinin son sezonu.Yok ya eski bölümler. Sonradan b.ka sarıyor deme.:/
Bakalım artık.İlk sezon efsane gidiyor.Gottan bile daha çok sardı açıkçası.Son sezon dev foka sarıyor. Hatta tavsiyem son sezonu izleme. Bu sene çıkan yeni sezondan bahsetmiyorum, eski serinin son sezonu.
6.the mentalist
İ eklesek olur mu?
Oraya bir de SPARTACUS'u ekleyebilir miyiz?En iyi 5 dizi listem
1.game of thrones
2. breaking bad
3.sherlock holmes
4.fargo
5.true detective
lost'un yaşattıklarıda yeter
Ben aslında red john da bitiricekler diye okumuştum sanki hayranları için 1 sezon daha çektiler diye biliyorummentalist kendi alaninda en iyi konuya sahip ve en iyi dizi, psikolojiyi sevmeme ve kendimi tamamen adadigim tek alan oldu, ama dizi 6. sezondan sonra bozdu, red jhon'un kim oldugu ciktigindan sonra maalesef devam edemedi. hele ki son sezon...
sorun o, oraya kadar epey sasirtici bir sekilde ilerledi ama daha sonrasinda tutturamadilar. ama neyse, super ve dahiyane bir dizi oldugu tartisilmaz bir gercek.Ben aslında red john da bitiricekler diye okumuştum sanki hayranları için 1 sezon daha çektiler diye biliyorum