Bu yeni çıkan bölümler mi yoksa eski bölümler mi? Eski bölümlerse efsanedir. Özellikle ilk sezon.Bugün Prison Break'e başlayıp ilk 3 bölümünü izledim.Baya sağlam bir dizi gibi.Umarım böyle devam ediyordur.
Yok ya eski bölümler. Sonradan b.ka sarıyor deme.:/Bu yeni çıkan bölümler mi yoksa eski bölümler mi? Eski bölümlerse efsanedir. Özellikle ilk sezon.
Yok ya o kadar da değil İlk sezonu ayrı bir güzel o anlamda. Adamlar çok kaliteli bir iş yapmış. Diğer sezonları da güzelYok ya eski bölümler. Sonradan b.ka sarıyor deme.:/
İyi hadi bakalım.Umutluyum bu diziden sürüklüyor baya.Yok ya o kadar da değil İlk sezonu ayrı bir güzel o anlamda. Adamlar çok kaliteli bir iş yapmış. Diğer sezonları da güzel
Ilk 2 sezon efsane gerçekten. Bundan sonraki bölümü izlemeyeyim artik diyip 5 bölüm daha izlettir meraktan.T-bag Abruzzi, Cnat reyizler efsane..2.sezondan sonrasi pek sarmamisti beni açıkçası.Yok ya o kadar da değil İlk sezonu ayrı bir güzel o anlamda. Adamlar çok kaliteli bir iş yapmış. Diğer sezonları da güzel
Bir kaç bölüm sonra hemen bitirmek istersinİyi hadi bakalım.Umutluyum bu diziden sürüklüyor baya.
Bende de oldu o Ama genelde herkes seviyor o yüzden şahsi fikrim diye söylemedim arkadaşa.Ilk 2 sezon efsane gerçekten. Bundan sonraki bölümü izlemeyeyim artik diyip 5 bölüm daha izlettir meraktan.T-bag Abruzzi, Cnat reyizler efsane..2.sezondan sonrasi pek sarmamisti beni açıkçası.
Oz'u izle dicemde Prison Break'i izlemissen Oz 'a mutlaka bakmisindir.Dizilerin babasidir OzBir kaç bölüm sonra hemen bitirmek istersin
Ben de bulsam şöyle güzel bir dizi iyi olacak ama yok. Kore dizilerini başlıcam bu gidişle
Bende de oldu o Ama genelde herkes seviyor o yüzden şahsi fikrim diye söylemedim arkadaşa.
Aynen Oz u izledim. Oz mükemmel gerçekten. Oyunculuk olsun gerçek hayata yakınlı olsun güzeldi.Oz'u izle dicemde Prison Break'i izlemissen Oz 'a mutlaka bakmisindir.Dizilerin babasidir Oz