baya düşüyordu.Shannara Chronicles'in ilk 3-4 bölümü çok hızlı ilerliyordu. Arkadan kovalıyorlarmış gibi. Bu sezon ki got gibi resmen ışınlanıyorlardı. Devamı da öylemiydi yoksa o hız biraz düşüyor mu?
bi güncele gelemedim şu dizideOo supernağturel hala devam ediyor ya la
O zaman biraz izlenebilir. Sağol bilgi için:baya düşüyordu.
bi güncele gelemedim şu dizide
Favorilerimden ama herkese tavsiye edilecek bir dizi değil. Fakat sen seversin sanırım.Twin Peaks izleyen var mı?
Izledim, çok sevdim, doyamadım.Favorilerimden ama herkese tavsiye edilecek bir dizi değil. Fakat sen seversin sanırım.
Eski sezonları da izledin değil mi?Izledim, çok sevdim, doyamadım.
Evet. Onları izlemeden bir şey anlamazsın zaten. Twin Peaks: Fire Walk With Me'yi de izledim.Eski sezonları da izledin değil mi?
Senin başına da neler gelmiş be.Düşman başınaİlk çıktığında 1-2 bölümünü izlemiştim.Sonra hoşuma gitmemişti. Bu yaz tüm bölümleri 1080p olarak indirmiştim. Fakar Hard disk yandı. Bu saatten sonra izlemem bir daha
Evet onları izlemeden bir şey anlaşılmıyor, gerçi izlesen bile çoğu şeyi anlamada sıkıntı yaşıyorsun Peki final hakkında ne düşünüyorsun? Çoğu kişi şikayet etmiş ama bence çok iyiydi.Evet. Onları izlemeden bir şey anlamazsın zaten. Twin Peaks: Fire Walk With Me'yi de izledim.
Senin başına da neler gelmiş be.Düşman başına