süper olduğu söylenemez ama yoklukta iyi gider.İptal olmamış mıydı bu dandik dizi ya.
süper olduğu söylenemez ama yoklukta iyi gider.İptal olmamış mıydı bu dandik dizi ya.
Vikings'te sonunda güncele geldim.Lan ne değişik bir dizisin sen.Karakterlerin düşüncelerini anlayamıyorum çok zor hele Ragnar marjinalliğin zirvesi.Hele kadın-erkek ilişkilerine diyecek söz yok.Adamlarda sahiplik,kıskançlık vs. duyguları yok.Kim kime belli değil herkes birbirine...Gotta bile böylesini görmemiştim.
Genel olarak Vikings'i beğenmedim ama Björn reyiz hatırına geldik güncele.
Masaüstü frp gibi dizi. :/süper olduğu söylenemez ama yoklukta iyi gider.
Çıktı ilk bölümShannara Chronicles 2.sezona az kalmış hiç söylemiyorsunuz. Fragmanıda yeni gördüm
İzlemediğin daha iyi.Sıkıcı bir dizi heyecan vs. pek bir şey yok.Sırf Björn reyiz için 4 sezon katlandım diziye onun dışı boş.İlk çıktığında 1-2 bölümünü izlemiştim.Sonra hoşuma gitmemişti. Bu yaz tüm bölümleri 1080p olarak indirmiştim. Fakar Hard disk yandı. Bu saatten sonra izlemem bir daha
dizimag'te bulamadım hangi sitede var şuan ?Çıktı ilk bölüm
http://dizipub.com/dizimag'te bulamadım hangi sitede var şuan ?
Aynen. Beni sarmadı çok ama yazın izleyecek bir şey kalmamıştı.İzlemediğin daha iyi.Sıkıcı bir dizi heyecan vs. pek bir şey yok.Sırf Björn reyiz için 4 sezon katlandım diziye onun dışı boş.
Shannara Chronicles'in ilk 3-4 bölümü çok hızlı ilerliyordu. Arkadan kovalıyorlarmış gibi. Bu sezon ki got gibi resmen ışınlanıyorlardı. Devamı da öylemiydi yoksa o hız biraz düşüyor mu?dizimag'te bulamadım hangi sitede var şuan ?