Geçen sene izlemiştim, her ne kadar başroldeki kadın karakteri sinir bozucu bulsam da güzel diziydi. İptal edilmiş olması üzücü. Dizinin devam etmesi için internet sitesi mi ne açılmış zamanında devam etmesi için. Baya uğraşmışlar ama olmamış.Scream Queens'e başladım. Başladım dediysem 1 bölümü izledim sadece. Ama baya güldüm.
Onun dışında Carnivale bitti. İzlemelere doyamadım keşke iptal etmeselermiş. Geri dönsün bu dizi. HBO sana sesleniyorum. Benden başka izleyen olmuş mudur acaba bu diziyi Çok güzeldi be.
Benim için muhteşemdir. Hatta şöyle söyleyeyim, sinema dersinde örnek olarak gösterilmişligi vardır.Sopranos'un final sahnesi hakkında ne düşünüyosunuz?
Ben hiç anlayamadım ne oldu ne etti diye ilk başta, sonra birkaç video izledim öyle anlayabildim. Cidden adamlar efsane final sahnesi yapmışlar.Benim için muhteşemdir. Hatta şöyle söyleyeyim, sinema dersinde örnek olarak gösterilmişligi vardır.
Aynen öyle. Bos zamanımda tekrar baştan izleyeceğim. Benim için bir Six Feet Under, bir Sopranos... Yerleri hep ayrı olacak.Ben hiç anlayamadım ne oldu ne etti diye ilk başta, sonra birkaç video izledim öyle anlayabildim. Cidden adamlar efsane final sahnesi yapmışlar.
Bunlara artı olarak Oz ve Wire'ı da eklerim ben.Aynen öyle. Bos zamanımda tekrar baştan izleyeceğim. Benim için bir Six Feet Under, bir Sopranos... Yerleri hep ayrı olacak.