Cnbc-e kapandı dimi? Dergisinin koleksiyonunu yapıyordum. hey gidiÇoğu kişi izlemiştir. Cnbc-e de yayınlanıyordu. Hey gidi günler...
Cnbc-e kapandı dimi? Dergisinin koleksiyonunu yapıyordum. hey gidiÇoğu kişi izlemiştir. Cnbc-e de yayınlanıyordu. Hey gidi günler...
Ben de yılbaşı takvimleri hala duruyor, bakıp efkarlanıyorum.Cnbc-e kapandı dimi? Dergisinin koleksiyonunu yapıyordum. hey gidi
TLC oldu, Türkçe dublajlı Doctor Who yayınlıyorlarCnbc-e kapandı dimi? Dergisinin koleksiyonunu yapıyordum. hey gidi
Abi ilk sezonu efsane başladı sonradan iyice bozdu bir anda arştan leşe döndü. Acayip düştü seviye 3. sezon ortalarında bıraktım devam etmeli miyim?Güzel bir dizinin daha sonunu gördük.
Düşüşe devam etti dizi :/ ama güzeldi, eğlenceli anlar yaşattı. Çerezlik olarak göze alırsan devam edebilirsin.Abi ilk sezonu efsane başladı sonradan iyice bozdu bir anda arştan leşe döndü. Acayip düştü seviye 3. sezon ortalarında bıraktım devam etmeli miyim?
Hiç sorma.TLC oldu, Türkçe dublajlı Doctor Who yayınlıyorlar
Yok o zaman yahu izleyecek milyonlarca dizi,film birikti ona daha sonra bakarım belki.Düşüşe devam etti dizi :/ ama güzeldi, eğlenceli anlar yaşattı. Çerezlik olarak göze alırsan devam edebilirsin.
Haha neTLC oldu, Türkçe dublajlı Doctor Who yayınlıyorlar