#Preacher 2x6:
Bölüm çok iyiydi be. Saint of Killers reise bu yapılanı şiddetle kınıyorum ama. Sonunda olaylar gelişmeye başladı ve güzel şeyler göreceğiz gibi.
Şimdi bi SoK reisin sonu muydu yani? Daha çıkmaz mı?
#Preacher 2x6:
Bölüm çok iyiydi be. Saint of Killers reise bu yapılanı şiddetle kınıyorum ama. Sonunda olaylar gelişmeye başladı ve güzel şeyler göreceğiz gibi.
Olur mu la öyle şey daha bu başlangıç.Şimdi bi SoK reisin sonu muydu yani? Daha çıkmaz mı?
Olur mu la öyle şey daha bu başlangıç.
Şu kadında oyunculuk SIFIR üstüne 1 bölüm baktım diziye dizide sıfır.Bittiyse hayırlı olmuş."Bitti ferahlatan yağmur, baharın tatlı ılığı, yeşeren dalların rahiyası, söndü ışık. Çıktım. 6 kapılı dünya evinden çıktım. Ne sağım, ne solum, ne önüm, ne arkam, ne altım, ne üstüm... Kapandı kapılar. Önümde bir bilinmez yolculuk.."
-Valide-i Muazzama Kösem Sultan.
Sadece 1 bölüm bakarak bu kadar eleştirmek bence yanlış. . Sana göre oyunculuğu zayıf olabilir ama bana göre çok yetenekli biri.. Kösem karakteri çok ağır ve zordur herkes kaldıramaz ama onun üstesinden geldi çuk diye oturdu..Şu kadında oyunculuk SIFIR üstüne 1 bölüm baktım diziye dizide sıfır.Bittiyse hayırlı olmuş.
Bana ödül verin diye ağlayan birisinden yetenek bekleme bence.Kösemin nesi zor fox tv 2.muhteşem yüzyıl yaratmaya çalıştı,ne oyuncular becerebilmiş ne de senarist ve arka planda çalışanlar.Hadi 1 bölümden kötü demiyelim de,kadın ciddi kötü oyuncu genel olarak.Sadece 1 bölüm bakarak bu kadar eleştirmek bence yanlış. . Sana göre oyunculuğu zayıf olabilir ama bana göre çok yetenekli biri.. Kösem karakteri çok ağır ve zordur herkes kaldıramaz ama onun üstesinden geldi çuk diye oturdu..
Kosem, Muhtesem yuzyil dizisinin devamidir. 6 sezonluk bir seriydi bitti.. ilk once onu bi ayirin sonra diger mevzulara girelim..^^Bana ödül verin diye ağlayan birisinden yetenek bekleme bence.Kösemin nesi zor fox tv 2.muhteşem yüzyıl yaratmaya çalıştı,ne oyuncular becerebilmiş ne de senarist ve arka planda çalışanlar.Hadi 1 bölümden kötü demiyelim de,kadın ciddi kötü oyuncu genel olarak.
Mevzu zaten dizi değil oyunculuk.Sülüman ile o dizi bitti fox ne kadar yapsın.Kamera çekimi bile kötü.Neyse dediğim gibi beş para etmez oyunculuğa sahip ödül için ağlayan birisi.Kosem, Muhtesem yuzyil dizisinin devamidir. 6 sezonluk bir seriydi bitti.. ilk once onu bi ayirin sonra diger mevzulara girelim..^^
Nasıl izlemeye değer bir dizimi? Kaç yaş aralığına hitap ediyor.Stranger Things'in yeni sezonu bomba gibi olmuş.