Shannara Chronicles.Ona bakmıştım ama pek beğenemedim.Başka?
Shannara Chronicles.Ona bakmıştım ama pek beğenemedim.Başka?
Bir bakayım.Teşekkürler.Shannara Chronicles.
Penny DreadfullFazla uzun.Birde onu Cnbc - e mi ne vardı oradan izliyordum.Hiç bilmediğim bir seri olsun istiyorum.
Vampirli falan bir şey sanırım?Öyleyse bu tam benim aradığım olabilirPenny Dreadfull
Ne ararsan var. Cidden izle bak bana da burada @Crow's Eye söylemişti. Hatta bittiğine üzüleceksin bende yeni 3. sezona geçtim. Kesin izle izleyip de kötü diyen yok hiç neredeyse.Vampirli falan bir şey sanırım?Öyleyse bu tam benim aradığım olabilir
Fırsat buldukça izleyeceğim.Önerdiğin için saol.Ne ararsan var. Cidden izle bak bana da burada @Crow's Eye söylemişti. Hatta bittiğine üzüleceksin bende yeni 3. sezona geçtim. Kesin izle izleyip de kötü diyen yok hiç neredeyse.
Sadece vampir değil, ne ararsan var içinde dizinin. Her türlü fantastik öğe var içinde dizinin. Oyunculuklar da güzel. Erken bitmesi üzdü.Fırsat buldukça izleyeceğim.Önerdiğin için saol.
Ben izlemiştim de sadece son sezonu biraz karışıktı yani beğenmemiştim. Ama bilim kurgu dizi ne deseler. Fringe derim yani.Fringe dizisine başladım baya sardı beni. İzlemiş olan varmı ?