Konusu hala duruyormuş buldumBir ara paylaşılan dev Mega hesabında vardı. Bulamazsan bir ara yüklerim ben. 1 GB imiş boyut.
https://mega.nz/#F!WI8hmYTL!2p4B-hVOi100-F6SMV_urg!nYsEGKCJ
Konusu hala duruyormuş buldumBir ara paylaşılan dev Mega hesabında vardı. Bulamazsan bir ara yüklerim ben. 1 GB imiş boyut.
Haydaa..Ne sandın
Haydaa..
Bu Saint of Killers neymiş arkadaş.. Jesse'le arkadaş/müttefik mi oluyorlar? Tanrı bu kadar dandik miydi ya
tahtında oturunca güçlü.
Haydaa..
Bu Saint of Killers neymiş arkadaş.. Jesse'le arkadaş/müttefik mi oluyorlar? Tanrı bu kadar dandik miydi ya
1 ve 2. bölüm aynı gün çıktı zaten. 2. bölümü anca çevirmişler sadece. Bölüme gelecek olursak; reise ayıp ettiler. Birde Cassidy ve Fiore sahnelerini beğendimPreacher 2. bölüm çıkmış nasıl sevinçliyim. Her gün mü çıkıyor bu yoksa sızdırılmış mı acaba?
1 ve 2. bölüm aynı gün çıktı zaten. 2. bölümü anca çevirmişler sadece. Bölüme gelecek olursak; reise ayıp ettiler. Birde Cassidy ve Fiore sahnelerini beğendim
Fiore sahneleri müthişti ya, güldüm bayağı. Da son sahnede hem ihaneti üzdü hem kendini öldürmesi, üzdü gitti şerefsiz
La ben anlam veremedim oraya. E bunun sözü var ailesini getirecek. O ölürse nasıl getirecek Gerçi cevaplanmamış bir soru vardı; melekler ölürse nereye gidiyor? Buradan gitmem lazım dedi o yüzden kendini vurdurttu. Demek ki fantastik bir yere gidiyorlar