Preacher başlamış. Ne güzel dizi la.
Müziği de çok iyi adam her geldiğinde ben geriliyorum#Preacher 2x1
@Shakky izledin mi?
Özellikle son sahne efsaneydi. Jesse'den yusuf yusuf sesleri geldi, duydunuz mu? Fazla atraksiyon olmasa da keyifle izledim. Saint of Killers reisin silahının da bir nevi tanıtımı yapıldı. 2. bölümü merakla bekliyorum.. Ayrıca;
Son sahne özellikle. Favorilerim arasına girdi. Birde ateş sesi duysak çok epik olacaktıMüziği de çok iyi adam her geldiğinde ben geriliyorum
#Preacher 2x1
@Shakky izledin mi?
Özellikle son sahne efsaneydi. Jesse'den yusuf yusuf sesleri geldi, duydunuz mu? Fazla atraksiyon olmasa da keyifle izledim. Saint of Killers reisin silahının da bir nevi tanıtımı yapıldı. 2. bölümü merakla bekliyorum.. Ayrıca;
Acayip güzel bir giriş bölümü olmuş. Bayağı bayağı hızlanan bir sezon izleyecekmişiz gibi hissettim.
Nihayet karşılaştılar Saint of Killers'la bakalım nolacak. Tanrıyı çok merak ediyorum ben ya
Aslında çizgi romanlarını oku diyeceğim ama dizinin seyir zevkini kaçırabilir. Tanrı da yusuf yusuf edecektir bence Reise Genesis de işlemiyor Daha ilk bölümden karşılaştılar ve dediğin gibi hızlı ilerleyecek gibi görünüyor sezon.
Çizgi romanlarına başlamayı düşünüyorum ya, da bu sezon bitmeden başlamam. Tanrıyla Preacher'ın karşılaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bir de bu davada tam olarak Cassidy'in rolü ne olacak merak ediyorum.
Komediden fazlası olacak gibi hissediyorum ben, hiç olmadı bu adam vampir. Vampirliği üzerinden bile hikayeler çıkabilir. Neyse işte, ileride görürüz artık. Oyuncu efsane zaten, cuk oturmuş role Bu sezon bitmez diye umut ediyorum dizi, çizgi romanı nerede bitiyor bilmiyorum ama.Komedi unsuru Gerçi aktörü Misfits dizisinden severdim. Bu rolde de beğendim baya, yakışıyor. 2. sezon bitiminde muhtemelen ben de başlarım çizgi romana. İnsan merak ediyor Finaline bakmıştım ben, çok hoştu :S