Gemmadan başından beri bende nefret ediyordumda kadının başına bir olay geldi ya orda kadın için üzülmüştüm.Sonlara doğru her bölümde Gemmaya ağır sövdüm. Gerçi başından beri sevmiyodum kadını![]()
Gemmadan başından beri bende nefret ediyordumda kadının başına bir olay geldi ya orda kadın için üzülmüştüm.Sonlara doğru her bölümde Gemmaya ağır sövdüm. Gerçi başından beri sevmiyodum kadını![]()
Başına gelen hiçbir şey için üzülmedim. Başına ne geldiyse haketti benceGemmadan başından beri bende nefret ediyordumda kadının başına bir olay geldi ya orda kadın için üzülmüştüm.
Bana göre bayağı umut vadediyor. En başından anlatması ve o evrene derinlemesine yer vermesi güzel bir şey. Filmde 2 dene yaratık görmüştük zaten çokta güzel değildi. 2. bölümü izleyeyim bakalım nasılmış.Beawolf'un 2. Bölümüde izledim.
baştaki diyaloglar dışında [ Aşk meşk olayları ] süper gidiyor seri
Acaba gün gelir devleri felan görür müyüz![]()
Erken düştüğü için.Bana göre bayağı umut vadediyor. En başından anlatması ve o evrene derinlemesine yer vermesi güzel bir şey. Filmde 2 dene yaratık görmüştük zaten çokta güzel değildi. 2. bölümü izleyeyim bakalım nasılmış.
Shameless 6x1 12 gün önce çıktı 2. bölüm niye çıkmıyor :S
Yine mi ya. Lanet şey yüzünden geçen senede 2 diziyi haftalarca beklemiştik.Erken düştüğü için.
10 Ocak normal çıkış tarihi. 2. bölümde 17 Ocak. Yani daha yeni çıktı sayılır, bekle beş gün daha.Yine mi ya. Lanet şey yüzünden geçen senede 2 diziyi haftalarca beklemiştik.
Konu Shameless olunca beklenilmiyor :S Neyse gidip Californication izleyeyim. Californication, dizi önerisi isteyenlere önerilir.10 Ocak normal çıkış tarihi. 2. bölümde 17 Ocak. Yani daha yeni çıktı sayılır, bekle beş gün daha.![]()
Showtime hemen hemen her sene (1 sene atlamışlardı). Shameless in sezon başi bölümlerini internete veriyorlar. Sızıntı falan yok açılış internet camiasına yapılıyorBana göre bayağı umut vadediyor. En başından anlatması ve o evrene derinlemesine yer vermesi güzel bir şey. Filmde 2 dene yaratık görmüştük zaten çokta güzel değildi. 2. bölümü izleyeyim bakalım nasılmış.
Süper gidiyor ya Beawolf'un kitabı okumadım ama Werewolf [ lycan artık her ne iseBana göre bayağı umut vadediyor. En başından anlatması ve o evrene derinlemesine yer vermesi güzel bir şey. Filmde 2 dene yaratık görmüştük zaten çokta güzel değildi. 2. bölümü izleyeyim bakalım nasılmış.