Yorum falan yazsana buraya ben de tek başıma izliyorum konuşacak adam yok :/American God's için bakınıyordum,sabaha bırakmaya karar verdim umarım sabah duruyor olur.
Yorum falan yazsana buraya ben de tek başıma izliyorum konuşacak adam yok :/American God's için bakınıyordum,sabaha bırakmaya karar verdim umarım sabah duruyor olur.
Sezon bitince yorum atacak kıvama gelirim. Dizi biraz dikkat gerektiriyor sonra ki bölümü düşünerek hiç bir şey anlaşılmıyor şimdilik pas geçeyim kardeşim.Yorum falan yazsana buraya ben de tek başıma izliyorum konuşacak adam yok :/
Doğru yoldasın sezon bitmeden başlama.Senin mesajı alıntılamadan önce baktım duruyor site.6.bölüm çıkmış,10 olsun bitsin sezon öyle başlıcam ona
Hiç katılmıyorum, bence tam bölüm bölüm 1 hafta boyunca tartışmalık dizi.Doğru yoldasın sezon bitmeden başlama.
Sadece 1 afiş ve 10 saniyelik izlediğim fragmandan soruyorum:Lan mcshane odin mi ?Başlamayı düşünenler için birkaç kelam edeyim canım sıkılıyor çünkü Izleyip de sıkılıp beğenmeyenler kendini kötü hissetmesin. American Gods GoT'a rakip diye reklamı yapılıyormuş da kesinlikle yok öyle bir şey. Bu herkesin seveceği bir dizi değil. Öncelikle izleyicinin Mitolojiye falan ilgisi olması lazım, araştırmayı seven,göndermeleri falan yakalamayı seven izleyici olmak lazım. Yoksa dizi anlaşılması çok zor olabilir. Mesela ben bir bölüm izliyorum, sabah durdura durdura bir kere daha izliyorum, sonra bir yarım saat mitolojik göndermelerle ilgili araştırma yapıyorum, laf lafı açıyor 2 saati geçiyor, sonra Youtube'da bilgili insanların incelemelerini izliyorum, yine de yeterli gelmiyor bir şeyleri kaçırdığımı hissediyorum. Velhasıl çok kaliteli dizi ama kesinlikle herkese hitap eden bir dizi değil o konuda reklamlara aldırmayın. Beğenmeyen kalitesizdir demiyorum kesinlikle,dediğim gibi biraz özel ilgi istiyor.
Yalnız öyle bir yazmışım ki ben okusam gözüm korkar başlamazdım Ne olursanız olun bir şans verin bence. Kim bilir ilginiz olmadığını düşünüyorsunuz ama dizi sayesinde yeni ilgi alanı kazanacaksınız
Hiç katılmıyorum, bence tam bölüm bölüm 1 hafta boyunca tartışmalık dizi.
Ben indirip izlediğim için altyazıyı hazırlayan arkadaş detaylı bilgileri okuyup daha iyi anlayabiliyorum göndermeleri. Ekstra araştırma yapmadan da anlaşılıyor o zaman bence. Kitabını da okuyorum arada. Onda da çevirmen sağolsun güzek bir sözlük hazırlamış tanrılara dair.Başlamayı düşünenler için birkaç kelam edeyim canım sıkılıyor çünkü Izleyip de sıkılıp beğenmeyenler kendini kötü hissetmesin. American Gods GoT'a rakip diye reklamı yapılıyormuş da kesinlikle yok öyle bir şey. Bu herkesin seveceği bir dizi değil. Öncelikle izleyicinin Mitolojiye falan ilgisi olması lazım, araştırmayı seven,göndermeleri falan yakalamayı seven izleyici olmak lazım. Yoksa dizi anlaşılması çok zor olabilir. Mesela ben bir bölüm izliyorum, sabah durdura durdura bir kere daha izliyorum, sonra bir yarım saat mitolojik göndermelerle ilgili araştırma yapıyorum, laf lafı açıyor 2 saati geçiyor, sonra Youtube'da bilgili insanların incelemelerini izliyorum, yine de yeterli gelmiyor bir şeyleri kaçırdığımı hissediyorum. Velhasıl çok kaliteli dizi ama kesinlikle herkese hitap eden bir dizi değil o konuda reklamlara aldırmayın. Beğenmeyen kalitesizdir demiyorum kesinlikle,dediğim gibi biraz özel ilgi istiyor.
Yalnız öyle bir yazmışım ki ben okusam gözüm korkar başlamazdım Ne olursanız olun bir şans verin bence. Kim bilir ilginiz olmadığını düşünüyorsunuz ama dizi sayesinde yeni ilgi alanı kazanacaksınız
Hiç katılmıyorum, bence tam bölüm bölüm 1 hafta boyunca tartışmalık dizi.
Sadece 1 afiş ve 10 saniyelik izlediğim fragmandan soruyorum:Lan mcshane odin mi ?
Sadece 1 afiş ve 10 saniyelik izlediğim fragmandan soruyorum:Lan mcshane odin mi ?
Evet çok güzel sözlükler var gayet anlaşılıyor onları okuyunca. Herkes benim kadar işsiz olmak zorunda değil tabi çevirmen notları da gayet iyi iş görür. Bir de bölümden sonra şu abinin videolarını izlemenizi tavsiye ederim, yayınlandıktan 1 gün sonra bölüm incelemesini yayınlıyor. Video 15dk falan oluyor ortalama.Ben indirip izlediğim için altyazıyı hazırlayan arkadaş detaylı bilgileri okuyup daha iyi anlayabiliyorum göndermeleri. Ekstra araştırma yapmadan da anlaşılıyor o zaman bence. Kitabını da okuyorum arada. Onda da çevirmen sağolsun güzek bir sözlük hazırlamış tanrılara dair.
Tartışabilmek için gerçekten bilgili olmak lazım. Yunan tanrılarını az biraz biliyorum ama ismini bile bilmediğim karakterler çıkıyor. Sezon bitince erinmeyip bir araştırma yaparsam tartışabilecek duruma gelirim o böyle olacak öyle değil şeklinde.Hiç katılmıyorum, bence tam bölüm bölüm 1 hafta boyunca tartışmalık dizi.