Penny Dreadful ne oldu?Salem in ilk sezonunu bitirdim. Nedense diziyi beğendim ya millet baya çok kotü işte oyuncular iyi değil demiş falan da nedense ben bayağı beğendim. Adamlar cadı konulu bir dizi de ne yapabilirler ki ??
Penny Dreadful ne oldu?Salem in ilk sezonunu bitirdim. Nedense diziyi beğendim ya millet baya çok kotü işte oyuncular iyi değil demiş falan da nedense ben bayağı beğendim. Adamlar cadı konulu bir dizi de ne yapabilirler ki ??
Onuda izliyorum. Ilk sezon bitecek.Penny Dreadful ne oldu?
Dizi mi olacakmış? Ne zaman çıkacak?The Witcher'ın ilk sezonunun maliyeti 150 milyon dolardan fazla olucakmış. Dizi, Game of Thrones'tan daha iyi olacak gibi. The Witcher evreni westerostan daha büyük ve daha detaylı. Fantezi öğeleri çok daha fazla. Her köşe başı farklı bir yaratık.
Çıkacağı çoktan duyrulmuştu ama kesin tarih yok.Dizi mi olacakmış? Ne zaman çıkacak?
Yuh. Game Of Thrones savaşlı bölüme 10 milyon dolar harcadık diye övünüyordu. Benim pek umudum yoktu ama bu bayağı iyi olacak o zaman.The Witcher'ın ilk sezonunun maliyeti 150 milyon dolardan fazla olucakmış. Dizi, Game of Thrones'tan daha iyi olacak gibi. The Witcher evreni westerostan daha büyük ve daha detaylı. Fantezi öğeleri çok daha fazla. Her köşe başı farklı bir yaratık.
Dizipub duruyor.Dizi sitesi bırakmamışlar ortada hayırlısı
American God's için bakınıyordum,sabaha bırakmaya karar verdim umarım sabah duruyor olur.Dizipub duruyor.
Senin mesajı alıntılamadan önce baktım duruyor site.6.bölüm çıkmış,10 olsun bitsin sezon öyle başlıcam onaAmerican God's için bakınıyordum da sabaha bırakmaya karar verdim umarım sabah duruyor olur.