Sana bir şey diyim mi ben hala bakıyorum bakıyorum ve artık 8 bölüm sonra final yapacak dizi ve A hala açıklanmadı artık. A bulundu ama şimdi de A.D çıktı onla uğraşıyorlar .dBen hazırlık okurken arkadaş ısrarıyla Pretty Little Liars izlemiştim birkaç sezon. Üzülüyorum şimdi o harcadığım vakte. Daha iyi şeyler izleyebilirmişim.
Türk versiyonunu izliyordum ben, geceleri tekrarı çıkıyordu. 13 bölümde her şey açığa kavuştu tertemiz. Yumruk ısırttıran doldurma kanser sahneler de vardı ama Türk standartlarında hoş diziydi.Ben hazırlık okurken arkadaş ısrarıyla Pretty Little Liars izlemiştim birkaç sezon. Üzülüyorum şimdi o harcadığım vakte. Daha iyi şeyler izleyebilirmişim.
Yok artık. Bitmez bu diyip bırakmıştım, ayrıca çok saçma gelmişti.Sana bir şey diyim mi ben hala bakıyorum bakıyorum ve artık 8 bölüm sonra final yapacak dizi ve A hala açıklanmadı artık. A bulundu ama şimdi de A.D çıktı onla uğraşıyorlar .d
Teyzem falan izliyordu onu. Aradabir spoiler veriyordum şu olacak, bu olacak diye.Türk versiyonunu izliyordum ben, geceleri tekrarı çıkıyordu. 13 bölümde her şey açığa kavuştu tertemiz. Yumruk ısırttıran doldurma kanser sahneler de vardı ama Türk standartlarında hoş diziydi.
İlk 3 sezon falan ben baya severek izledim ama A açığa çıktı final yapmadılar. Bu sefer A.D çıktı 7 sen de anca A yı buldular. 8 bölümde A.D nasıl bulacaklar bende merak izliyorum . D:Yok artık. Bitmez bu diyip bırakmıştım, ayrıca çok saçma gelmişti.
Teyzem falan izliyordu onu. Aradabir spoiler veriyordum şu olacak, bu olacak diye.
Westworld, 12 Monkeys ve Sense8 güzel bilimkurgu dizileri.Şöyle bilimle alakalı güzel dizi var mı? Genius beğenmedim .