Da Vinci yi bıraktım ben zaten ilk 4 bölüm izledim. Aslında en gıcık olduğun o kadını hala bulamamalarıKoskoca Ragnar reis ne hale düştü be Aelle başına ne geleceğini düşünmüyor ya zevkini çıkartıyor.
Da Vinci muhabbeti geçmiş. O dizinin 3.sezonu ancak bu kadar leş olabilirdi. İlk 2 sezon hatrına sonuna kadar dayandım ama en kötü final sezonuydu izlediğim diziler arasında.
Annesini mi kastediyosun?Da Vinci yi bıraktım ben zaten ilk 4 bölüm izledim. Aslında en gıcık olduğun o kadını hala bulamamaları
Yok şu ajan olan var ya Papa için çalışan kadın..Annesini mi kastediyosun?
Ohooo bölüm geldi mi?Sherlock'un yeni sezonunun ilk bölümü muazzamdı. Dizi sunum açısından kurguda iyice güzelleşiyor. Mizah yönü de azalıyor gitgide, karanlık daha hakimleşmiş. Daha da kızışacak ortalık. Merakla bekliyorum ilerleyen bölümleri.
Mary'nin öleceğini biliyordum zaten de sahne çok güzel canlandırılmış. Heyecanla izledim bütün bölümü. Fena üzdü Mary, çok seviyordum karakterini.
Hepsi 3.sezonda belli oluyor onların. Ben annesi kim diye bekledim 2 sezon. 3.sezonda gösterdiler anca.Yok şu ajan olan var ya Papa için çalışan kadın..
Ha izlemedim. İşte ya bana çok övdüler diziyi merak da ettim açıkcası ama izleyenlerin çoğu zaten ilk 2 sezonu izleyin diyor. 3 kötüymüş sanırım.Hepsi 3.sezonda belli oluyor onların. Ben annesi kim diye bekledim 2 sezon. 3.sezonda gösterdiler anca.