True Detective son bölüm acayip yav, delirdim heyecandan sonlara doğru. O 90 saniye işi fenaydı Rust adamım aga
Breaking Bad 3. sezon;
Walter: Ailem başkasının eline bakmasın ölürsem çocuklarıma bir gelecek bırakabileyim diye benim için ne kadar acı olsa da uyuşturucu yaptım.
Skyler: I fucked Ted.
Perşembeleri çıkıyor diye biliyorum.Bu hafta Supernatural yokmu yahu bu sabah çıkması lazımdı ?
O Geçen sezondu bu sezon çarşambaları çıkıyordu ama belki yine perşembeye alınmıştır..Perşembeleri çıkıyor diye biliyorum.
http://dizi-mania.com/supernatural-9-sezon-14-bolum-captives/O Geçen sezondu bu sezon çarşambaları çıkıyordu ama belki yine perşembeye alınmıştır..
3 hafta ara mı yuh !! Ayrıca bir de en nefret ettiğim bölümlerden Ghostfacer lar..
Sorma ferit ileride dahada saçma olacak.Breaking Bad 3. sezon;
Walter: Ailem başkasının eline bakmasın ölürsem çocuklarıma bir gelecek bırakabileyim diye benim için ne kadar acı olsa da uyuşturucu yaptım.
Skyler: I fucked Ted.
Ana konu dışındaki bölümler zaten aşırı sıkıcı hale geldi. Isıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar.3 hafta ara mı yuh !! Ayrıca bir de en nefret ettiğim bölümlerden Ghostfacer lar..