person of interest izliyorum zaten, revolution'u listeye aliyim gelecekte ise yarar belkiSanmıyorum , aynı güzellikte olmaz.
Person of İnterest ' e bakabilirsin. Revolution ' nın güzel konusu var ama bir türlü toparlayamadılar.
Breaking Bad den sonra Better Call Saul ' u izle. Ama önce bakma sakın.
Ben Hannibal' a bayağı sarmıştım ona bir ara ama arada kaynadı gitti, bir daha da izleyesim gelmedi. Süper seridir.Hannibal'a basliyorum.
aksamlari az biraz zamanim var belki en sonunda izleyebilirim
bir sonraki breaking bad
Bence 1. sezondan ayrı değerlendirmek gerekiyor. Zaten adı dışında ortak bir noktası yok (polislerin üzerinden yürümesi bir de tabi). Farklı bir dizi olarak değerlendirirsek ortalamanın üstünde güzel bir giriş bölümü olmuş.True detective 2. sezon 1. bolum cikmis birazdan izlicem bakalim nasil bir yapit olmus
Bence 1. sezondan ayrı değerlendirmek gerekiyor. Zaten adı dışında ortak bir noktası yok (polislerin üzerinden yürümesi bir de tabi). Farklı bir dizi olarak değerlendirirsek ortalamanın üstünde güzel bir giriş bölümü olmuş.
1. sezondan tam olarak degisik bir sekilde ilerliyor, sanirim 3 kisilik bir grup olusuyor bu defa, 1. sezonda 2li gitmislerdi.
garip bir baslangic ama guzel.