Ben lise 3 te izlemistim.3-4. Sezonları çok begendim.Skins izlemeyin hiç kimseye tavsiye etmem.
Başla ikiside süper seri , yalnız Hannibal izlerken yanında yemek bulundur mutlaka.:SHannibal'a basliyorum.
aksamlari az biraz zamanim var belki en sonunda izleyebilirim
bir sonraki breaking bad
Onun nedeni Dc nin Batman'i dizilerde kullanıp film ile çelişmemesini istiyor. Smallville'de de ilk olarak Batman kulanılmayı istemiş yapımcılar ama Dc onay vermeyince Arrow'u kullanmışlar.kurulmuyor. SmallVille dede batman adı hiç geçmedi üvey evlat muamelesi yapıyolar galiba. SuperGirl konuşan kimse yok habarınızmı yok acaba millet
o riski goze almadimBaşla ikiside süper seri , yalnız Hannibal izlerken yanında yemek bulundur mutlaka.:S
O zaman kısa ama mükemmel başka bir şey önereyim. The True Detective ( 8 bölüm; Polisiye , psikoloji,suç ) ne istersen var.o riski goze almadim
zaten ilk 2 bolumu izledim tam istedigim dizi tiplerinden ( psikoloji )
ben bu dizi ile sabahlarim muhtemelen.
coktan izledim onu, oyle bir diziyi kacirmak suctur.O zaman kısa ama mükemmel başka bir şey önereyim. The True Detective ( 8 bölüm; Polisiye , psikoloji,suç ) ne istersen var.
Oyuncular çok sağlam.
Alexandra Daddario Bu kız da var , gözlerinin hastasıyım.
Sanmıyorum , aynı güzellikte olmaz.coktan izledim onu, oyle bir diziyi kacirmak suctur.
2. sezonu yakinda geliyor, ayni hissi verebilecekler mi emin degilim ama oyunculari epey saglam.